REKLAMI GEÇ

İtalyan şef özel öğrencilerle yemek şov yaptı

İtalyan şef özel öğrencilerle yemek şov yaptı

Ünlü İtalyan şef Danilo Zanna, Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nin özel öğrencileri ile bir araya geldi, çok özel bir organizasyon gerçekleştirildi. Özel öğrenciler İtalyan şef ile yemek pişirmenin keyfini yaşadı, İtalyan lezzetlerinden oluşan özel bir mönü hazırlama imkanı buldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2016 Cuma, 10:13

Denizli Sanayi Odası bünyesinde 1997 yılından beri AB Türkiye Delegasyonu mali desteğiyle faaliyet gösteren Denizli AB Bilgi Merkezi, Avrupa Günü etkinlikleri kapsamında, “İtalyan Şef Danilo Zanna ile Avrupa Günü’nde annen için bir Avrupa yemeği pişirmek ister misin?” isimli renkli bir etkinliğe imza attı.

denizli-dso-unlu-italyan-sef-danilo-zanna-denizli-de-2

Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi işbirliği ile David People Cafe’de gerçekleşen anlamlı etkinliğe, mesleki eğitim gören engelli öğrenciler ve emektar anneleri katıldı.

Aşçılık ve mutfak bölümünde eğitim gören engelli öğrenciler, ünlü İtalyan Şef Danilo Zanna ile yemek pişirme ve İtalyan lezzetlerinden oluşan bu özel menüyü birlikte hazırlama şansı buldular. Çocuklarını ünlü şef ile birlikte yemek yaparken izleyen anneler, heyecanlı ve keyifli dakikalar geçirdiler.

“Yaşasın Birlik” sloganıyla tüm Türkiye’de kutlanan Avrupa Günü etkinlikleri kapsamında, Denizli’de gerçekleştirilen bu özel etkinliğe ilgi oldukça yoğundu. Özel Çocukları Koruma Derneği üyelerinin de katılım gösterdiği etkinlikte, Ünlü Şef’in şovu katılımcılar tarafından dikkatle izlendi.

denizli-dso-unlu-italyan-sef-danilo-zanna-denizli-de-1

Kendisine gösterilen yoğun ilgiden memnun olan Danilo Zanna, çok eğlenceli ve güzel bir gün geçirdiğini belirterek, özel katılımcılar ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şovun ardından engelli öğrenciler ile birlikte hazırladıkları yemekleri sunan Zanna, katılımcılar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programın ardından, İtalyan Şef Danilo Zanna ve Down Sendromlular Avrupa Yüzme Şampiyonu milli sporcu Muhammet Tuğrul Şahin özel bir söyleşi gerçekleştirdi.

Toplumun en emektar ve fedakâr annelerini bu özel günde unutmayan Denizli AB Bilgi Merkezi, programın sonunda katılımcılar için özel hediyeler takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı