REKLAMI GEÇ

MMO’da “Demokrat” listeler yarışıyor

MMO’da “Demokrat” listeler yarışıyor

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı Makina Mühendisleri Odası (MMO) Denizli Şubesi’nin olağan genel kurulu başladı. Bugün gündemdeki maddeler görüşülüp karara bağlanırken, yarın seçimler yapılacak.

/ DENİZLİHABER / 18 Ocak 2014 Cumartesi, 14:03

SELAMİ AYDIN
MMO Denizli Şubesi’nin iki gün sürecek olağan genel kurulu çalışmaları başladı. Genel kurulun ilk bölümü Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. İlk gün şubenin faaliyetleri ve gelecek döneme ilişkin çalışma programı ile gündemdeki konular görüşülüp karara bağlanacak.

Şube başkanı adayları Bolat Ferhat Arıkan ve Tevfik Demirçalı da genel kurulda birer konuşma yaparak, projeleriyle ilgili üyelere bilgi sunacak.

LİSTELER
Halen MMO Denizli Şube Başkanı olan ve bir dönem daha yetki isteyen “Çağdaş Demokrat Mühendisler Grubu”nun adayı Bolat Ferhat Arıkan’ın listesinde Ercan Eker, Erdoğan Kiriş, Necdet Yağcıoğlu, Engin Tan, Hatice Süren ve Cüneyt Özsoy yer alıyor.

“Demokrat Makine Mühendisleri Grubu” nun başkan adayı Tevfik Demirçalı’nın listesi de Mehmet Sarıca, Harun Kemal Öztürk, mustafa Kurtuluş Sarıkaya, Fatih Dilbaz, Mustafa Yılmaz ve Nuri Kurun’dan oluşuyor.

Şubenin Denizli, Aydın, Muğla, Uşak, Bodrum, Fethiye, Marmaris, Milas, Nazilli ve Ortaca’dan 3 bin 742 üyesi bulunuyor. Yeni yönetimi belirlemek için oy verme işlemi 19 Ocak Pazar günü Arif Yalınkaya İlköğretim Okulu’nda gerçekleşecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı