REKLAMI GEÇ

Mimarlar Odası’nda devir teslim

Mimarlar Odası’nda devir teslim

Hafta sonu seçimlerini tamamlayan Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nde başkan seçilen Suat Bilgi, göreve eski başkan Cüneyt Zeytinci’den devraldı. Törende, eski yöneticilere plaket verildi, teşekkür edildi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 18 Şubat 2016 Perşembe, 17:56

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin hafta sonu gerçekleştirilen 12. Genel Kurulu’nda Suat Bilgin’in listesinden 4, Cüneyt Zeytinci’nin listesinden 3 üye yönetim kuruluna seçilmişti.

denizli-mimarlar-odasi-bilgi-donemi-suat-bilgi-cuneyt-zeytinci

Yönetim kurulunun ilk toplantısında başkan seçtiği Suat Bilgi Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nde düzenlenen tören ile başkanlık görevini Cüneyt Zeytinci’den devraldı.

Yeni dönemde üyeler ile oda arasındaki bağları sıkı tutacaklarını belirten Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı Suat Bilgi, “Mesleki etkinlikler yaparak hem üyelerimize yeni bilgiler aktaracağız hem de oda ile aralarındaki bağları kuvvetlendirmeyi düşünüyoruz. Ayrıca PAÜ Mimarlık Fakültesi öğrencilerini odamıza yönlendirerek mimarlık ile ilgili onlara tecrübelerimizi paylaşacağımız programlar yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Mimarlar Odası Denizli Şube Eski Başkanı ve yeni yönetimde görev alan Cüneyt Zeytinci ise Diyarbakır ve Ankara’da yaşanan terör saldırılarını kınadı, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi. Zeytinci, 2 yıl boyunca emek veren yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından yeni oda yönetimi, eski yönetime plaket verdi.

Yorumlar

mehmet gençoğlu   -  Bağlantı 18 Şubat 2016, 20:08

Sayın başkanımızı, canı gönülden kutluyorum.Mehmet GENÇOĞLU

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı