REKLAMI GEÇ

Mimarlarda heyecan dorukta

Mimarlarda heyecan dorukta

Mimarlar Odası Denizli Şubesi üyeleri, yeni yönetim kurulu başkanı ve üyelerini belirlemek üzere sandık başına gitti. Seçimde başkanlık için Cüneyt Zeytinci ve Suat Bilgi yarıştı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2016 Pazar, 18:10

Mimarlar Odası Denizli Şubesi üyeleri, dün gerçekleştirilen 12. Olağan Genel Kurulu’nun ardından bugün sandık başına giderek, yeni yönetim kurulu başkan ve üyelerini belirlemek üzere oy kullandı. İkinci kez oda başkanlığına talip olan Cüneyt Zeytinci ile Suat Bilgin’in başkanlık için yarıştığı seçimde oy kullanma işlemi tamamlandı. 

GELİN BİRLİKTE YÖNETELİM
Şube Başkanlığı seçimine “Gelin Birlikte Yönetelim” platformu ile giren Cüneyt Zeytinci, yapılacak yeni şube binası, mimarlık hizmetlerinde tekelleşme, haksız rekabet, mimarların çalışma koşullarının yetersizliği, eğitimden kaynaklanan sorunlar, meslek alanı dışından ve sahte diplomalı kişilerin mimarlık hizmeti yapabilmeleri gibi sorunların çözümü için yeniden aday olduğunu belirtti. Cüneyt Zeytinci’nin listesinde ise Tarık Boyar, Mehmet Murat Kalak, Gözde Kan Ülkü, Mehmet Dincer, Leman Kalkan ile Ceren Yoldaş bulunuyor.

MİMARLIK İÇİN BİR ARADA
Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanlığı için yarışan bir diğer liste ise, Suat Bilgin’in “Mimarlık İçin Bir Arada” grubu. Suat Bilgin, her siyasi görüşe saygılı, katılımcı karar mekanizmalarını yeniden canlandırmak, ücretli ve serbest çalışan mimar ayrımı yapmadan tüm mimarların haklarının takipçisi olmak, kent ve çevre sorunlarına karşı cesurca tavır sergileyebilmek adına aday olduğunu açıkladı. Suat Bilgin’in listesi ise Hüseyin Türkyılmaz, duygu Yürekli, Halit Coza, Saliha Noyın Yavuz, Kadir Onur Güzin ile Ömer Çelik’ten oluşuyor.

379 MİMAR OY KULLANACAK
Mimarlar Odası Denizli Şubesi üyesi. yeni yönetim kurulu üyelerini belirlemek üzere sandık başına giderek oy kullandı. . Sabah saat 09.00’da başlayan oy kullanma işlemi saat 17.00’de sona erdi. Oyların sayımı devam ederken, mimarlarda heyecanlı bekleyiş başladı. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı