REKLAMI GEÇ

MMO Denizli Şubesi’nin 24. kuruluş yıldönümü kutlandı

MMO Denizli Şubesi’nin 24. kuruluş yıldönümü kutlandı

Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi, kuruluşunun 24. yıldönümünü geleneksel yılsonu yemeği ile kutladı. Etkinlikte meslekte 40 ve 25 yılını dolduran üyelere plaket verildi. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Harun Kemal Öztürk, odanın 64, Denizli Şubesi’nin 24. yılını kutladıklarını belirterek, “Tüm olumsuzluklara rağmen odamız çalışmalarını, birlikte yönetme anlayışı ile sürdürmektedir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Aralık 2018 Pazar, 14:14

Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi, geleneksel yılsonu etkinliği ile kuruluşlarının 24. yıldönümü kutladı. Colossae Thermal Hotel’de gerçekleştirilen buluşmaya, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Şube Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Harun Kemal Öztürk ile çok sayıda makina mühendisi katıldı.

Gecede üyelerine seslenen Şube Başkanı Prof. Dr. Öztürk, MMO’nun kuruluşunun 64, Denizli Şubesi’nin ise 24. yıldönümünü kutladıklarını belirterek, “Odamız gelişmiş, üretmiş, büyümüş ve güçlenmiştir. Oda çalışmalarımızı üyelerimizden aldığımız güç ve destekle yürütmekteyiz. Toplumsal sorumluluğun bilinci, aklı, bilimi ve kamu çıkarını her zaman ön planda tutan şubemiz, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, oda çalışmalarını ‘birlikte karar alma, birlikte üretme ve birlikte yönetme anlayışı’yla sürdürmektedir” dedi.

Gecede MMO Başkanı Yunus Yener’in mesajını TMMOB İKK Denizli Sekreteri Mehmet Sarıca okudu.

PLAKETLE ONURLANDIRILDILAR
Konuşmaların ardından meslekte 40 ve 25 yılını dolduran üyelerin plaketle onurlandırıldığı tören, renkli görüntülere sahne oldu. Meslekte 40 yılını dolduran eski şube başkanlarından Şeref Hazer plaketini, evlilikte de birlikte 40 yılı geride bıraktıkları eşi Hatice Hazer’den aldı.

Meslekte 25 yılını dolduran Prof. Dr. Cemal Meran’ın plaketini ise sınıf arkadaşı İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk verdi.

Öztürk, “Cemal Meran ile sınıf arkadaşı idik. Ben çift dikiş gitmeseydim bugün bende 25. yıl plaketimi alacaktım. Ama iki yıl sonra ben de alacağım” diyerek meslektaşına başarılar diledi.

MMO Denizli Şubesi’nin 22. kuruluş yıl dönümünü pastasının kesilmesinin ardından davetliler, gece geç saatlere kadar eğlenerek stres attı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı