REKLAMI GEÇ

MMO’da Demirçalı güven tazeledi

MMO’da Demirçalı güven tazeledi

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Denizli Şubesi, 11. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. 3 bin 960 üyeden 425’inin sandık başına giderek oy kullandığı seçime tek aday olarak giren Tefik Demirçalı oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ocak 2016 Pazar, 18:51

Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nin 2 bin 200’ü Denizli olmak üzere Muğla, Aydın, Uşak il temsilcilikleri ile Nazilli, Fethiye, Marmaris, Milas, Bodrum ve Ortaca ilçe temsilciliklerinden toplam 3 bin 960 üyeden yalnızca 425’i sandık başına giderek oy kullandı.

denizli-makine-muhendisleri-secim-demircali-ic-1

61 YILLIK ÜYE DE SANDIK BAŞINA GELDİ
Makine Mühendisleri Odası’nın kuruluş tarihi olan 1954 yılında odaya üye olan 1104 sicim numaralı Bahattin Kocaman’da sandık başına gelerek oyunu kullandı.

DEMİRÇALI GÜVEN TAZELEDİ
Geçerli oyların tamamını olarak yeniden MMO Denizli Şubesi Yönetim Kurulu başkanlığına seçilen Tefik Demirçalı,“Bizim şubemizin 11. Olağan Genel Kurulu’nu demokrasi şöleni içerisinde gerçekleştirdik. Demokrasinin gereği neyse o yerine getirildi. Geçtiğimiz dönem birleştirici ve bütünleştirici çalışmalar ile geçti. Bu dönemde aynı olacak. Bu dönem özellikle sanayi bölgesinde, endüstri bölgesinde ve işletmelerde çalışan arkadaşlarımızın sorunlarına yönelik çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.

denizli-makine-muhendisleri-secim-demircali-ic

YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
Tefik Demirçalı Başkanlığı’ndaki yönetim kurulu, Harun Kemal Öztürk, Mehmet Sarıca, Nuri Kurun, İbrahim Emre Şenyer, Umut Cüneyt İyiol ile Özay Karagöz’den oluştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı