REKLAMI GEÇ

Odamızı birlikte yönetelim

Odamızı birlikte yönetelim

Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi hafta sonunda seçimli genel kurul gerçekleştirecek. “Çağdaş Demokrat Mühendisler” Grubu’nun adayı olarak tekrar göreve talip olan Başkan Bolat Ferhat Arıkan, birlikte karar almak, birlikte yönetmek ve etkin bir oda için yola çıktıklarını belirtti.

/ DENİZLİHABER / 17 Ocak 2014 Cuma, 17:13

“Çağdaş Demokrat Mühendisler” Grubu, “mesleğimiz, halkımız, ülkemiz, geleceğimiz için; etkin üye ve güçlü oda için meslek odamızı birlikte yönetelim” sloganıyla 18-19 Ocak’ta yapılacak genel kurulda, üyelerden yetki isteyecek. Hafta sonundaki genel kurulun ilk bölümü 18 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’te Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Oy kullanma işlemi ise 19 Ocak Pazar günü Saltak Caddesi’ndeki Arif Yalınkaya İlköğretim Okulu’nda 09.00-17.00 saatleri arasında olacak.

ETKİN ÜYE, GÜÇLÜ ODA
Halen Makina Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanlığını yürüten ve “Çağdaş Demokrat Mühendisler” Grubu’nun başkan adayı olan Bolat Ferhat Arıkan, üyelere “Birlikte üretmek, birlikte karar almak, birlikte yönetmek için Çağdaş Demokrat Mühendisler olarak yola çıktık. Meslek Odamız’ın yönetimine talibiz. Mesleğimiz, halkımız, ülkemiz, geleceğimiz için, etkin üye ve güçlü oda için Meslek Odamızı birlikte yönetelim” çağrısında bulundu. Bir dönem daha yönetime talip olduklarını kaydeden Arıkan, “Bizler, çağdaş, yurtsever, özgürlükçü, demokrat çizgimizle, şubemizin kuruluşundan bu yana hep birlikte hayata geçirdiğimiz, bilimden, halktan, kamu yararından, emekten, barış ve kardeşlikten, meslek ve meslektaş çıkarlarından yana politikalarımızı geliştirerek, demokratik ve sanayileşen bir Türkiye mücadelesi içinde yer almaya devam edeceğiz. Bu sürecin devam etmesi için yeni oluşturulan yönetim kurulu adayları listemizle bir dönem daha yönetime talip olduğumuzu bildirir, katılımınızı ve desteğinizi bekleriz” dedi.

İŞTE  “ÇAĞDAŞ DEMOKRAT MÜHENDİSLER GRUBU” ADAYLARI

ASIL ADAYLAR

BOLAT FERHAT ARIKAN (MAKİNA MÜHENDİSİ ODA SİCİL NO 29528)
1960 doğumlu olup, ilkokulu, ortaokulu ve liseyi Denizli’ de bitirdi. bolat-ferhat-arikan-icEskişehir Anadolu Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünden 1985 yılında mezun oldu.

Denizli Basma Sanayi A.Ş., Denizli Belediyesi, Serbest Mühendis olarak ve İl Özel İdaresi İmar Müdürlüğü’nde çalışan Bolat Ferhat Arıkan, halen Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat Yatırım Şubesi’nde görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.


ERCAN EKER
 (MAKİNA MÜHENDİSİ ODA SİCİL NO 44729 1972)
İzmir doğumlu. 1989 yılında İzmir Atatürk Lisesi’nden mezun oldu. 1996 ercan-eker-icyılında Dokuz Eylül Üniversitesi Denizli Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

1995 yılından itibaren Denizli’de serbest mühendislik yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.


ERDOĞAN KİRİŞ
 (MAKİNA MÜHENDİSİ ODA SİCİL NO 40812)
1964 yılında Sivas’ta dünyaya geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Denizli erdogan-kiris-icMühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği bölümünden 1994 yılında mezun oldu. 

Erdoğan Kiriş, mesleki hayatını halen özel sektörde devam ettirmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.


NECDET YAĞCIOĞLU
 (MAKİNA MÜHENDİSİ ODA SİCİL NO 23404)
necdet-yagcioglu-ic1960 Denizli doğumlu.
Dokuz Eylül Üniversitesi Denizli Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği bölümünden 1983 yılında mezun oldu.

Kendisine ait şirkette Mühendislik ve İnşaat faaliyetlerinde bulunmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
ENGİN TAN (MAKİNA MÜHENDİSİ ODA SİCİL NO 54092)
1979 yılında Aydın’da doğdu. PAÜ Makine Mühendisliği’nden 2001 yılındaengin-tan-icmezun oldu. Aynı üniversitede 2002-2011 yıllarında Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. 2005 yılında yüksek lisansını, 2011 yılında doktorasını Makine Mühendisliği Anabilim Dalında tamamladı. 2012 yılında PAÜ Teknoloji Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü Yardımcı Doçent kadrosuna atanarak Kurucu Bölüm Başkanı oldu. Halen aynı fakültede Dekan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. MMO Denizli Şubesi’nde Öğrenci Komisyonu temsilcisidir. MMO Denizli Şubesi’nde komisyonlarda görev almıştır.

 

HATİCE SÜREN (MAKİNA YÜKSEK MÜHENDİSİ ODA SİCİL NO 82008)
1984 Yılında Denizli’de doğdu. Muğla Turgut Reis Süper Lisesi’nden mezunhatice-suren-ic oldu. 2007 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. 2007-2010 yılları arasında Almanya Dortmund Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimine başladı ve 2012 yılında PAÜ Makine Mühendisliği Bölümü Enerji Anabilim Dalın’da yüksek lisansını tamamladı. MMO Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı’nda görev alıyor. Şu anda ERİKOĞLU ReNOE Enerji A.Ş’ de Makine Mühendisi olarak çalışıyor.

cuneyt-ozsoy-icCÜNEYT ÖZSOY (MAKİNA MÜHENDİSİ ODA SİCİL NO 59592)

1978 Denizli doğumlu. 1995 yılında Denizli Lisesi’ni bitirdi. 2003 yılında Pamukkale Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Mekanik tesisat üzerine çalışan firmada 2 yıl çalıştıktan sonra 2006 yılında kendi firmasını açtı. Halen kendi firmasında doğalgaz ve mekanik tesisat üzerine çalışmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

YEDEK ADAYLAR

volkan-uzunay-icVOLKAN UZUNAY (MAKİNA MÜHENDİSİ ODA SİCİL NO 46333)

1975 yılında Diyarbakır’da doğdu. Pamukkale Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünden 1998 yılında mezun oldu. Çeşitli asansör firmalarında çalıştıktan sonra 2002 yılında kendi şirketini kurdu. Halen kendi şirketinde asansör piyasasında çalışmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

metin-ozkal-icMETİN ÖZKAL (MAKİNA MÜHENDİSİ ODA SİCİL NO 22173)

1958 yılında Dinar/AFYON’da Denizlili bir ailenin çocuğu olarak doğdu. Afyon Lisesi ve D MMA’yı bitirdi. Denizli MMO’nun Tesisat Mühendisliği Komisyonu’nda görev yaptı. Denizli Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nde Makina Mühendisi olarak çalışmakta, evli ve iki çocuk babasıdır.

seher-karayilan-icSEHER KARAYILAN (MAKİNA YÜKSEK MÜHENDİSİ ODA SİCİL NO 38782)

1969 Nevşehir-Avanos doğdu.1992 yılında Erciyes Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.1995 yılında PAÜ yüksek lisansını tamamladı. 1992 de Erciyes Üniversitesi’nde başladığı meslek hayatına 1995 yılı itibariyle Denizli Bayındırlık Bakanlığı’nda devam etti. 2006 yılında PAÜ Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı’na geçiş yaptı ve halen aynı üniversitede kontrol mühendisi olarak çalışmaktadır. Evli ve 3 çocuk sahibidir.

fatih-aygoren-icFATİH AYGÖREN (MAKİNA MÜHENDİSİ ODA SİCİL NO 54849)

1977 Denizli-Kale doğumlu. 1994 yılında Denizli Lisesi’nden mezun oldu. 2001 yılında Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği bölümünü bitirdi. Denizli Belediyesi’ nde çalışmakta olup, evli ve bir çocuk babasıdır.

serkant-koken-icSERKANT KÖKEN (MAKİNA MÜHENDİSİ ODA SİCİL NO 52828)

1976 yılında Denizli’de doğdu. Acıpayam Lisesi mezunu. Pamukkale Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Halen mekanik uygulamalar yapan bir firmada çalışıyor. Evli ve bir çocuk babasıdır.

ali-ekici-icALİ EKİCİ (MAKİNA MÜHENDİSİ ODA SİCİL NO 80669)

1988 Denizli doğumludur. 2006 yılında Denizli Lisesi’nden mezun oldu. 2010 yılında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği bölümünü bitirdi. Özel sektörde çalışmaktadır. Evlidir.

ismail-horasan-icİSMAİL HORASAN (ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ ODA SİCİL NO 32425)

1964 yılında Denizli’nin Bekilli ilçesinde doğdu. Lise öğrenimini Denizli Lisesi’nde tamamladı.Yüksek Öğrenimini İ.T.Ü Sakarya Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünü 1988 yılında bitirdi. Çeşitli sektörlerde idarecilik ve yöneticilik yaptı. 2002’den beri mermer sektöründe çalışmaya devam ediyor. Evli ve iki çocuk babasıdır.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı