REKLAMI GEÇ

Odada değil kafede ağırladılar

Odada değil kafede ağırladılar

Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Meslekte Birlik Grubu üyesi mali müşavirlerle kafede bir araya geldi, hem meslek sorunlarını dinledi hem de yeni yasal düzenlemeler hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2018 Pazar, 18:05

Denizli milletvekili ve Ak Parti MKYK üyesi Cahit Özkan , kentteki sivil toplum kuruluşları ile temaslarını sürdürüyor. Her hafta sonu bir kaç sivil toplum kuruluşunu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan Özkan bu kez mali müşavirler ile bir araya geldi. Görüşme isteği cuma akşamı milletvekili Özkan’dan gelince, Meslekte Birlik Grubu üyeleri de milletvekilini Pamukkale Belediyesi’nin Pamuk Kafe’sinde ağırladı.

Spontane gerçekleştiği için kafeteryada ağırlanan Denizli Milletvekili Cahit Özkan ile görüş alış verişine Meslekte Birlik Grubu’ndan Alpaslan Albay, Hakan Şirin, Mahir Altuğ, Birtan Şahan ve Hüseyin Bayramoğlu gibi ağır isimler katıldı.

Torba yasa, mali müşavirlerin kamudaki istihdam gereklilikleri gibi konuların yanı sıra yeni KDV düzenlemesi de ana başlıklar halinde konuşuldu.

Mali müşavirlik mesleğinin önemli mesafe katettiğini söyleyen Milletvekili Özkan, “Çalışma şartlarının ve ortamlarının daha iyiye gitmesini sağlamak amacıyla elimizden geleni yapıyoruz. Mali müşavirlerimizin genel durumunda eskiye oranla mesafeler katedildi. Yeni düzenlemelerle milletimizin çıkarlarını önde tutmak kaydıyla tam destek vermeyi sürdereceğiz” dedi.

Mali müşavirler piyasanın kayıt altına alınması ve mali disiplinin sağlanması noktasında kritik öneme sahip olduklarını söyleyen Özkan yeni KDV düzenlemesinin ise mali müşavirlerin uzun süredir bekledikleri bir gelişme olduğunu belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı