REKLAMI GEÇ

Öztaş: Bu fırsatı kaçırmayın

Öztaş: Bu fırsatı kaçırmayın

Denizli SMMMO ve Vergi Dairesi işadamlarına alacakların yapılandırılmasına ilişkin kanunu anlattı. Vergi Dairesi Başkanı Öztaş, “Bu fırsatı kaçırmayın” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ekim 2016 Cuma, 15:55

Denizli SMMMO, Vergi Dairesi Başkanlığı ve Denizli OSB Müdürlüğü’nün ortak semineri, OSB Konferans Salonu’nda yapıldı. Seminer’de “6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun” masaya yatırıldı. Seminer’de Denizli SMMMO Başkanı Ali Osman Horzum ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu birer konuşma yaptı.

denizli-smmmo-isadamlarina-yapilanmayi-anlattilar-1

Moderatörlüğünü SMMM Mehmet Ali Bayraktar’ın yürüttüğü Seminer’de “SGK Yapılandırılması” konusunda SMMM Mehmet Sarıgöl, “Vergi ve İhtilaflı Alacakların Yapılandırılması” konusunda GİB Grup Müdürü Yusuf Malkoç, “Matrah Artırımı ve Stokların Beyanı” konusunda Denizli Vergi Dairesi Başkanı Hasan Öztaş sunum yaptı.
Denizli Vergi Dairesi Başkanı Hasan Öztaş, mükelleflerin bu yapılandırmadan mutlaka faydalanmasının yararlı olacağını devlete olan borçlarının yapılandırılarak mevcut borçların uygun faiz oranıyla ve taksitle ödenebileceğini anlatarak “Bu fırsatı kaçırmayın” dedi.

GİB Grup Müdürü Yusuf Malkoç da, borçların yapılandırılmasının yanında ihtilafların giderilmesi, vergi barışının sağlanmasının önemini vurgulayarak “Mükelleflerimiz bu yasadan yararlansın. Soruları varsa Denizli Vergi Dairesi Başkanlığına gelmeleri halinde yardımcı olmaya hazırız.” dedi.

SMMM Mehmet Sarıgöl ise, SGK’ya olan borçların yapılandırılması için bu yasadan önemli bir fırsat olduğunu detayların mutlaka incelenmesi halinde kolaylıklar sağladığını anlattı.

SMMM Mehmet Ali Bayraktar ise, toplantının verimli geçtiğini, yasanın anlatımıyla mükelleflerin ve sanayicilerin bilgilendirildiğini, bu çerçevede her şirketin ve her mükellefin faydalanacağı bir bölümün bulunduğunu 31 Ekim’e kadar beklenmeden bu yasadan faydalanılmasının gereğini anlattı.

Toplantı soru cevapların ardından sona erdi. Seminer sonrası, sunum yapan değerli katılımcılara plaket takdim edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı