REKLAMI GEÇ

Sosyal medyada müşteri bulma teknikleri

Sosyal medyada müşteri bulma teknikleri

Denizli Sanayi Odası, genç üyelerine yönelik düzenlediği eğitimlerini sürdürüyor. Talep üzerine eğitimci Murat Işık tarafından DSO üyelerine yönelik “İhracatta Müşteri Bulma Teknikleri” anlatıldı. Işık, Facebook, Twitter ve Instagram gibi uygulamaların müşteri bulmak için de kullanılabileceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2016 Cuma, 12:27

Denizli Sanayi Odası (DSO) tarafından üyelerine yönelik “İhracatta Müşteri Bulma Teknikleri” eğitimi düzenlendi. Murat Işık tarafından verilen eğitimde katılımcılara, 365 gün ihracat planlaması, firma analiz soruları, şirket profili çıkarma, hedef kitleye ulaşma teknikleri ve müşteri veri tabanı oluşturma konularında bilgiler verildi.

SOSYAL MEDYANIN KULLANIMI
Eğitimin en ilgi çekici bölümü ise sosyal medya ağları üzerinden yapılacak çalışmalar oluşturdu. Geleneksel yöntemlerin dışına çıkılmasını isteyen Işık, sosyalleşme aracı olarak kullanılan Facebook, Twitter ve Instagram gibi uygulamalar üzerinden de nasıl müşteri bulunabileceğini anlattı.

Üyelerden gelen talepler doğrultusunda her yıl eğitim planını düzenleyen Denizli Sanayi Odası, 2017 yılında da dış pazar eğitimlerine ağırlık verecek. Bunun yanında kurumsallaşma, markalaşma, teşviklerden faydalanma konularının ele alınacağı yeni eğitim dönemi, Ocak ayından itibaren üyelere duyurulmaya başlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı