REKLAMI GEÇ

Tabip Odası’nda Profesörler yarışıyor

Tabip Odası’nda Profesörler yarışıyor

Denizli Tabip Odası’nda genel kurul başladı. Çağdaş Hekimler Grubu’nun başkan adayı Prof.Dr. Gökhan Önem ile Demokrat Hekimler Grubu’nun başkan adayı Prof.Dr. Erdal Coşkun’un yarıştığı genel kurulda yarın seçimler yapılacak.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2014 Cumartesi, 17:22

Denizli Tabip Odası’ndaki seçim olağan genel kurulun ilk gününde, mevcut yönetimin faaliyet raporu ve gelir-gider hesapları oylanarak kabul edildi.

Çağdaş Hekimler Grubu ile Demokrat Hekimler grubu olmak üzere iki listenin yarıştığı genel krurulda adaylar da kürsüye çıkarak projelerini anlattı.

Çağdaş Hekimler Grubu’nun Başkan Adayı Prof. Dr. Gökhan Önem, “ Çağdaş Hekimler Grubu, başta mesleğimizin ana unsuru olan pratisyen hekimler, işyeri hekimleri ve aile hekimleri olmak üzere uzman hekimler, öğretim üyeleri, asistan hekimler ve tıp öğrencilerinin sorunlarının çözülmesinde Denizli Tabip Odası’nın gür sesi olmaya adaydır. Bu amaçla hekim arkadaşlarımızın odamıza aktif katılımını sağlamak Çağdaş Hekimler Grubu’nun birincil görevleri arasında olacaktır. Grubumuz, meslektaşlarımızın haklarını korumak, yeni haklar kazanılması için mücadele etmek, kutsal hekimlik mesleğimizin onurunu tekrar kazanması için çalışmalar yapacaktır” diye konuştu.

Demokrat Hekimler Grubu’nun Başkan Adayı Prof. Dr. Erdal Coşkun ise, “İyi bir sağlık hizmetinin ancak iyi eğitilmiş, bilimsel gelişmeleri yakından takip edebilen, mesleki bilgisi tam olarak uygulayabileceği bir çalışma ortamına sahip olan hekimlerle verilebileceğini düşünen hekimleriz. Biz Demokrat Hekimler Grubu olarak özel kuruluş hekimlerinin sorunlarını bilen ve çözüm önerileri olan, işyeri hekimlerinin yalnızlaşmasına izin vermeyecek, haklarının gasp edilmesini önleyecek olan ekibiz” dedi. 112 ve toplum sağlığı hekimlerinin yaşadıklarını bizzat yaşayarak bilen bir grup olduklarını belirten Coşkun, asistan hekimlerin de haklarını yüksek sesle dillendireceklerini ifade etti.

SEÇİM PAZAR GÜNÜ
Genel kurulun ikinci günü olan yarın ise seçimler yapılacak. Denizli Tabip Odası’na üye 924 hekimin sandık başına gitmesinin beklendiği seçimlerde, 4 yıl görev yapacak yeni yönetim belirlenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı