REKLAMI GEÇ

Denizli’de İkinci Elde güvenin adresi Batı Otomotiv

Denizli’de İkinci Elde güvenin adresi Batı Otomotiv

İkinci elde hesaplı alışveriş yapayım derken, çirkin bir dolandırıcılığın parçası haline gelmeyin. Perte çıkmış bir otomobili hasarsız diye alabilir, yaptığınız öne ödeme veya kaparo tutarının üzerine bir bardak soğuk su içebilir, üç kuruşluk kar edeyim derken birikiminizin tümünü harcayabilirsiniz. Siz de ikinci el otomobil alırken kendinizi ellere güldürmek istemiyorsanız, güvenli bir adrese başvurun, rahat edin.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ocak 2015 Pazartesi, 10:12

Neredeyse gün aşırı gazetelerin üçüncü el sayfalarına manşet olan dolandırıcılık olaylarının mağdurlarından biri olmayı ister miydiniz? Ya sıfır otomobil almaya zaten yetmeyen bütçenizle ikinci el otomobil almak isterken bir servet ödemek? Peki ya ikinci el otomobil alırken kendinizi ellere güldürmek?

UZMANLAR UYARIYOR
Türkiye’de ikinci el otomobil satışında en çok yaşanan dolandırıcılık yöntemleri konusunda yapılan .bir araştırmada bazı yöntemler dikkat çekici bir şekilde öne çıkıyor. Bunlardan biri perte çıkacak kadar hasar görmüş araçları, gerekirse plakasını değiştirerek hasarsız araç diyerek satan şebekeler. Türkiye’nin dört bir yanında benzer yöntemlerle çok fazla dolandırıcılık olayı yaşanıyor. Türkiye’de en fazla görünen bir başka dolandırıcılık yöntemi de izinci el otomobil almak isterken sizden istenilen ön ödeme ya da kaparo. Birçok dolandırıcılık olayında istenilen kaparo ve ön ödemelerden sonra satıcı rolündeki dolandırıcıların kayıplara karıştığı gözlemleniyor. Uzmanlar bu nedenle güvenilirliği ve marka bilinirliği olmayan hiçbir galeri, satıcı ve veya aracıdan ikinci el otomobil alınmaması konusunda ciddi uyarılarda bulunuyor.

DENİZLİ’DE DOĞRU ADRES
Denizli’de de ikinci el otomobil alırken, size satış sonrası garanti veren, ulusal veya uluslar arası ölçekte güvenceye sahip adresleri tercih etmelisiniz. Denizlihaber.com olarak sizlere ikinci elde güvenle alışveriş yapabileceğiniz Batı Otomotiv’i öneriyoruz.

HER MARKA İKİNCİ EL DOD GÜVENCESİYLE
Her bütçeye ve zevke uygun farklı marka ve modellerdeki ikinci el otomobilleri güvenli bir şekilde Denizli’de Batı Otomotiv’den alabilirsiniz. Ankara Asfaltı üzeri 5. Kilometrede hizmet veren Batı İkinci El Mağazası’nda 50’den fazla ikinci otomobil arasından siz de zevkinize ve bütçenize uygun güvenilir ikinci el otomobil satın alabilir, DOD’un satış sonrasını güvence hizmetleri sayesinde, rahat bir alışverişin keyfini sürebilirsiniz.

GİDERKEN SOLDA, GELİRKEN SAĞDA
Batı Otomotiv 2. El Mağazası, Ankara Asfaltı üzeri 5. Kilometrede. DEDA Deri’nin tem karşısında hizmet veren İkinci el mağazada satışa sunulan DOD güvencesi altındaki otomobilleri internet ortamından da görebilirsiniz. www.dod.com.tr adresine girip, önünüze çıkan arama ayarları bölmesinde ‘İL SEÇENEĞİ’ sekmesinden Denizli’yi seçebilir, otomobilin marka, model, kilometre, şanzıman, yakıt ve fiyat bilgilerini detaylı bir şekilde öğrenebilir, tercih ettiğiniz otomobili Batı Otomotiv 2. El Mağazası’na giderek yakından inceleyebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için 0 258 251 76 23’ü arayın

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı