REKLAMI GEÇ

Denizli’de klasik otomobil tutkunları facebook sayfası açtı

Denizli’de klasik otomobil tutkunları facebook sayfası açtı

Denizli’de klasik otomobil hayranı 3 genç bu alanda bir kulüp kurmak için kolları sıvadı. Gençler ilk olarak facebookta bir sayfa oluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2015 Cumartesi, 15:57

Birçoğumuz icraata dökmese de klasik otomobiller konusunda her zaman meraklıdır. Yaşamlarında klasik otomobil tutkusunu icraata döken Denizlili 3 genç, bu konuda kendileri gibi olanlarla bir araya gelmek için kolları sıvadı.

24 yaşındaki müzisyen Hikmet Ök, T2 minibüsü bulunan galerici arkadaşı Ozan Karalar, sözleşmeli işçi olarak çalışan Tolga Güngör ile birlikte düşüncelerini hayata soktu. Denizli Klasik Otomobil Kulübü’nü kurmak adına adım atan gençler, ilk olarak Facebook’ta bir hayran sayfası oluşturdu

“Yaklaşık bir seneden beri planladığımız bir kulüptü. İlk olarak bir facebook sayfası oluşturma düşüncesi içine girdik” diyen Hikmet Ök, “Bu nedenle facebook sayfımızı hazırlayıp yayına soktuk. Amacımız klasik otomobil tutkunlarını Denizli’de bir çatı altına toplamak” diye konuştu.

denizli-klasik-otomobil-facebook-kulup-h

Klasik Otomobiller Kulübü sekreterliği ile bağlantıya geçen klasik otomobil tutkunu Denizlili gençler resmi alt yapı çalışmalarına da başladı.

İŞTE FACEBOOK’TAKİ O SAYFA!

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı