REKLAMI GEÇ

Modifiye Otomobil Fuarı’na yoğun ilgi

Modifiye Otomobil Fuarı’na yoğun ilgi

Auto Club tarafından düzenlenen Tuning Fest 2006 Modifiye Fuarı büyük ilgi gördü. Değeri 5 bin lira ile 1 milyon lira arasında değişen, ancak modifiye edilerek görsel şölen sunan otomobiller fuarda görücüye çıktı. 500 aracın sergilendiği fuarda, mankenler modifiye araçları tanıttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2016 Pazar, 17:16

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizli Auto Club tarafından düzenlenen Tuning 2016 Modifiye Fuarı’nda ses, motor, donanım ve dizayn anlamında modifiye edilmiş 500 araç katıldı. Fuarda Murat 124’den Anadol’a, klasik otomobillere, jiplerden motosikletlere, lüks otomobillerden ATV’lere kadar çok sayıda modifeye edilmiş araç sergilendi. Merkezefendi Belediyesi de fuarda stand açıp, hem yeni açılacak olan ve Türkiye’nin en büyük Off Road pistini hem de araçlarını tanıttı. Bir günlük açılan fuarı 25 binin üzerinde kişi ziyaret ederek, araçları inceledi. Modifiye ve ses sistem ile motor alanında faaliyet gösteren firmalarda yaptıkları araçları mankenlerle tanıttı.
modiyifiye_otomobil_fuari-icc

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, fuarda belediyenin standının bulunduğunu belirterek, “Fuar görsel anlamda çok güzel, tuning ve modifiye edilmiş araçlar bulunuyor ve çok büyük bir ilgi var. Modernleşen toplumda bu tip ilgi alanları zenginleşiyor. Bizde belediye olarak en büyük ‘off road’ pistini yaptık. Cumhuriyet Bayramı’nda açacağız. Pistin tanıtımını da burada yapıyoruz. Bende modifiyeye bir sanat olarak bakıyorum, çok ilgim yok ancak modifiye ucu açık, sanatkarlık gerektiren bir iş olduğu için destekliyorum” dedi.
modiyifiye_otomobil_fuari-ic

Fuarın organizatörlerinden Arif Şahin, ilginin büyük olduğunu belirtip, “Fuarımıza modifiye tutkunları Türkiye’nin çeşitli illerinden katıldı. 500 araç ve 25 bin kişini üzerinde de ziyaretçi var. Modifiye yasal düzenlemeler içinde yapıldığında yasak değildir. Teknik özellikleri bozulmadan yapıldığında modifikasyon araca renk katar. Gençler kurallara uysun. Fuarda değeri 5 bin lira ama içine 70 bin lirayı bulan sistem döşenmiş otomobiller var. Bunlar zevk için yapılan şeyler, ciddi emekler harcanmış” dedi.

Yorumlar

LEYLA   -  Bağlantı 11 Ekim 2016, 18:30

ha ha ha bizde gittik.araçların birçoğu spor araçlar.yani pahalı olanlar bazıları eski ama orjinal araçlar yani çoğu araç modifiye ile ilgisi olmayan araçlardır

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı