REKLAMI GEÇ

Zolan: Şehir içinde oto galerisi kalmayacak

Zolan: Şehir içinde oto galerisi kalmayacak

Kent merkezindeki oto galerilerine taşınmaları için verilen süre temmuzda dolacak. Denizli Auto Center’ı (DOC) ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şehir merkezindeki galericilere taşınmaları daha önce mektup gönderdiklerini ve verilen sürenin temmuzda sona ereceğini anımsattı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2015 Cumartesi, 15:26

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gökşin Gayrimenkul tarafından iki yıl önce İzmir Karayolu üzerinde hizmete sunulan Denizli Auto Center’ı ziyaret etti. Zolan, Denizli Auto Center’a gelişinde Gökşin Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin tarafından karşılandı.

denizli-doc-ahmet-goksin-baskan-zolan-ic

GALERİCİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ
Denizli Auto Center’ı gezen ve burada faaliyet gösteren galerileri de tek tek ziyaret eden Başkan Zolan, işadamı Ahmet Gökşin’in yaptığı yatırımla hem galericiler hem de müşteriler için güvenli ve rahat bir ortam olduğunu vurguladı.Zolan, “Gerçekten araba almak için buraya gelen bir müşteri boş çıkmaz. İstediği marka, istediği renkte aracı bulur. Buranın tam anlamıyla faaliyete geçmesi ile Aydın gibi komşu illerden de müşteri gelecektir” dedi.

denizli-doc-ahmet-goksin-baskan-zolan-ic-2

“TEMMUZ’DAN SONRA YAPTIRIM UYGULAYACAĞIZ”
Şehiriçindeki galericilerin taşınması için süre verdiklerini, bu sürenin temmuzda dolacağını anımsatan Zolan, “Orada yaşanan sorunları biliyoruz. Biliyorsunuz ikinci bir galericiler sitesi daha yapılıyor. Şehiriçinde faaliyet gösteren galericiler ya Galericiler Sitesi’ne taşınacak yada kendilerine başka bir yer bulacak. Biz kararlıyız” diye konuştu.

denizli-doc-ahmet-goksin-baskan-zolan-ic-3

10 MİLYON DOLARA MAL OLDU
Gökşin Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin de iki yıl önce tamamlanarak faaliyete geçen Denizli’nin ilk özel otomobil pazarı olan DOC hakkında bilgi verdi. Gökşin, “Oto galericileri,burada prestijli, rahat, konforlu mekanlarda müşterilerine hizmet sunacak. Alım satım ve sigorta işlemleri kısa sürede tamamlanacak. Oto Center’da n 96 otomobil galerisi, banka şubesi, restoran, kafeterya, mescit, oto aksesuarı satış mağazası ve check up bölümleri de bulunuyor. 40 bin metrekare alana sahip. Burası 10 milyon dolara mal oldu. Amacımız Denizli’ye ve galericilere hizmet etmek” dedi.

Yorumlar

denizlili   -  Bağlantı 9 Mayıs 2015, 20:44

her tarafı kaplıyorlar. 2. ticari yolda kaldırımlar bile araba dolu sanki her yer bunların.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı