REKLAMI GEÇ

ÇEVRE ORMAN SEYYAR EĞİTİM ARACI DENİZLİ’DE

ÇEVRE ORMAN SEYYAR EĞİTİM ARACI DENİZLİ’DE

Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından halkın bütün kesimlerine çevre şuurunun geliştirilmesi maksadıyla “Çevre Orman Seyyar Eğitim Aracı” projesi başlatıldı.

/ DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2010 Perşembe, 16:27

Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından halkın bütün kesimlerine çevre şuurunun geliştirilmesi maksadıyla “Çevre Orman Seyyar Eğitim Aracı” projesi başlatıldı. Bu kapsamda Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun mektubu İl Çevre ve Orman Müdürü Hamdi Akan tarafından Vali Yavuz Erkmen’e takdim edildi.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarete, Vali Yardımcısı Mehmet Çınar, Çevre Müdürü Hamdi Akan, DSİ 212. Teknik Şube Müdürü Nuri Ünlü, Orman bölge Müdür Yardımcısı Osman Bayır ve DSİ Makine Mühendisi Mümtaz Ispartalı katıldı.
Çevre ve Orman Müdürü Hamdi Akan, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun proje hakkında gönderdiği mektubu Vali Yavuz Erkmen’e verdi.
Etkinlikler hakkında Vali Yavuz Erkmen’e bilgiler veren Çevre ve Orman Müdürü Hamdi Akan, 5 adet çevre eğitim aracının proje kapsamında öğrenciler ve vatandaşlara bakanlıkça yürütülen faaliyetlerin kamuoyuna tam olarak aktarılabilmesi, çevre bilinci ve orman sevgisinin geliştirilmesi maksadıyla 22 Nisan – 18 Haziran 2010 tarihlerinde 81 İli ziyaret edeceğini söyledi.
13-14-15 Mayıs 2010 tarihlerinde İlimizde çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek projede, çevre eğitim aracı ilk gün Recep Yazıcıoğlu Parkında, ikinci gün Forum Çamlık AVM’de, üçüncü gün ise Teraspark AVM’de ziyarete açık olacak.
Etkinlik boyunca eğitim aracını ziyaret eden vatandaşlara ve öğrencilere ücretsiz olarak fidan dağıtılacak, sunumlar ve tiyatro gösterileri sunulacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı