REKLAMI GEÇ

Çiftçiler toplulaştırma çalışmasına duyarlı

Çiftçiler toplulaştırma çalışmasına duyarlı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Toplulaştırma Daire Başkanı Osman Özkan, Denizlili çiftçilerin arazi toplulaştırma çalışmalarına duyarlı olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ağustos 2016 Perşembe, 17:57

Sarayköy, Acıpayam ve Barza ovalarında uygulamasına başlanılan arazi toplulaştırma ve tarla içi geliştirme hizmetleri projelerinin en iyi şekilde yürütülmesi için Denizli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde toplantı düzenlendi.

Toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Toplulaştırma Daire Başkanı Osman Özkan, İl Müdürü Vekili Nejdet Demir, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Belediye temsilcileri, Saraköy ve Baklan sulama birliklerinin başkanları ve muhtarlar katıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nejdet Demir, Acıpayam, Barza ve Sarayköy Ovalarında gerçekleştirilecek toplulaştırma çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Daire Başkanı Osman Özkan da, Denizli’de yapılan arazi toplulaştırma çalışmalarına önem verdiklerini, Denizli çiftçisinin arazi toplulaştırma çalışmalarına duyarlı yaklaşımının farkında olduklarını ve çalışmaları yakından takip için sık sık Denizli’ye geldiğini söyledi.

Daha sonra yatırımcı kurum ve kuruluşlar, bölgede hizmet veren belediyeler, sivil toplum örgütleri ve muhtarlar ile bilgi alış verişinde bulunuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı