REKLAMI GEÇ

Çiftçinin traktörüne vize kolaylığı

Çiftçinin traktörüne vize kolaylığı

Merkezefendi Ziraat Odası ve araç muayeneleri konusunda yetkilendirilen şirket arasında yapılan protokol gereği traktörlerin vize işlemleri çiftçinin ayağına gidilerek yapılıyor.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2014 Cumartesi, 11:02

Merkezefendi Ziraat Odası Başkanlığı çiftçilerin traktörlerinin vizelerini daha rahat yapabilmeleri için kolaylık sağladı. Hem hasat dönemi yoğunluğunu, hem de traktörlerin şehir içi trafiğine çıkması sonucu yaşanan güvenlik sorununu dikkate alan Merkezefendi Ziraat Odası, araç muayene işlemleri konusunda yetkilendirilen şirket ile protokol imzaladı. Şirketin gezici muayene aracı köyleri gezerek traktörlerin muayene ve vize işlemlerini yapıyor.

Merkezefendi Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, “Şirket yetkilileri ile yaptığımız protokol gereği artık vizlerini kendi belirlediği yerlerde yapacak. Şimdiye kadar çiftçiliğin yoğun olduğu Irlıganlı ve Gözler mahallelerinde gezici ekipler sayesinde vize işlemleri yapıldı. Çiftçimizden yoğun bir talep ve katılım var. Çünkü, çiftçilerimiz yoğun işleri sırasında muayene istasyonunun bulunduğu yere gitmekte hem zorluk yaşıyordu hem de trafikte güvenlik riski söz konusuydu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı