REKLAMI GEÇ

GEKA ve İl Tarım’dan ortak proje

GEKA ve İl Tarım’dan ortak proje

Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl ve İlçe Müdürlükleri tarafından hazırlanan eğitim projelerine Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) destekleri devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2017 Salı, 14:09

Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Büyükbaş Hayvan Irklarının Tip Sınıflandırması ve Vücut Kondisyonu Tespiti Eğitimi‘ ile Merkezefendi İlçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan  ‘Pratik Et Muayenesi Eğitimi ‘ ve Acıpayam İlçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Rasyon Hazırlama Eğitimi‘ konulu eğitimlere Güney Ege Kalkınma Ajansı destek veriyor.

2017 yılı Teknik Destek programı kapsamında desteklenmesi uygun bulunan projelerin sözleşmeleri, Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Yılmaz Erkaya, Merkezefendi İlçe Müdür Vekili Süleyman Özdemir, Acıpayam İlçe Müdürü Abdurrahman Oymak, Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan’ın katılımıyla imzalanmıştır.

İmza Töreninde konuşan Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan, Denizli tarımına önemli katkıları bulunan Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün hizmet kapasitesinin artırılmasına yönelik bu tür projelere her zaman desteklerinin süreceğini belirtti.

Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Yılmaz Erkaya ise “Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan bu dönemde kurumumuzun 5 (beş) projesinin onaylandı. İl Müdürlüğümüz ve bünyesindeki ilçe müdürlüklerinde görevli Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekimlerin hizmet kapasitelerinin artırılması amacıyla gerçekleştirilecek olan ‘Büyükbaş Hayvan Irklarının Tip Sınıflandırması ve Vücut Kondisyonu Tespiti Eğitimi‘ ile  ‘Pratik Et Muayenesi Eğitimi‘ ve ‘Rasyon Hazırlama Eğitimi‘ konulu eğitimler,  işgücü kalitesini arttırarak bölgesel gelişmeye olumlu ivme kazandıracak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı