REKLAMI GEÇ

Küçükbaş Hayvan yetiştiricilerine ödeme yapıldı

Küçükbaş Hayvan yetiştiricilerine ödeme yapıldı

Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Ülkesel Projesi kapsamında Aydın, Denizli ve Uşak illerindeki toplam 7 alt projenin 2017 yılı Proje Yürütme Kurulu Toplantısı Denizli’de gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2017 Pazar, 10:53

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Ülkesel Projesi kapsamında Aydın, Denizli ve Uşak illerindeki toplam 7 alt projenin 2017 yılı Proje Yürütme Kurulu Toplantısı Denizli’de gerçekleştirildi.

Toplantıya, proje paydaşları olarak Proje Koordinatörü, İl Müdürü, İl Müdür Yardımcıları, Aydın, Denizli ve Uşak Hayvan Sağlığı ve Yetiştiricileri Şube Müdürleri, Proje Liderleri ve İlgili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanları katıldı. İl Müdürü açılış konuşmasından sonra Proje Yürütme Kurulu, TAGEM Proje Koordinatörü Dr. Vedat Akgündüz ve İrfan Güngör başkanlığında toplandı. Proje Yürütme Kurulunda söz konusu projelerle ilgili 2017 yılı çalışmaları incelendi.

Toplantıda, Denizli’de 2 adet Karya Koyunu, bir adet Kıl Keçisi Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı alt projeleri yürütüldüğü, 2016 yılında proje kapsamında bulunan ve proje gerekliliklerini yerine getiren yetiştiricilere 1.034.530,00 TL hak ediş ödemesi yapıldığı belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı