REKLAMI GEÇ

Ziraatçılara güvenli ilaç kullanımı eğitimi

Ziraatçılara güvenli ilaç kullanımı eğitimi

Denizli’de “Zirai Mücadele İlaçlarının Güvenli ve Sürdürülebilir Kullanımı” semineri düzenlendi. Eğitim seminerinde teknik ve resmi konular üzerinde duruldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ocak 2017 Salı, 18:57

Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Zirai Mücadele İlaçları Üreticileri Derneği’nin ortaklaşa yürüttüğü Denizli Ziraat Odası Koordinasyon Kurulu ev sahipliğinde düzenlenen “Zirai Mücadele İlaçlarının Güvenli ve Sürdürülebilir Kullanımı” konulu eğitim semineri Karahayıt’ta gerçekleştirildi.

Eğitim seminerine Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yılmaz Erkaya, Denizli İl ve İlçe Ziraat Odası Başkanları, Bakanlık ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Temsilcileri, teknik personeller ve üreticiler katıldı.

Eğitim seminerinde, zirai mücadele ilaçlarının önerilmesi, satın alınması ve uygulanması aşamalarında dikkat edilecek hususlar, bitki koruma ürünlerinden nihai tüketicinin zarar görmemesi için uygulanması gereken teknik ve resmi konular üzerinde duruldu.

Ayrıca üretici kayıt defterinin kullanımı ve amacı hakkında bilgi verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı