REKLAMI GEÇ

Denizlili çiftçiler Erdoğan’la buluştu

Denizlili çiftçiler Erdoğan’la buluştu

Denizlili çiftçiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la buluştu, Beştepe’de düzenlenen “Çiftçiler Buluşması; Üreten Çiftçi, Büyüyen Anadolu, Gelişen Türkiye” programına katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2018 Çarşamba, 10:27

Denizlili çiftçiler Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yılmaz Erkaya önderliğinde Ankara çıkarması yaptı. Pamukkale, Sarayköy, Çardak, Bozkurt’ta belirlenen 3’ü kadın 18 çiftçi ile müdürlük teknik personelin katıldığı Ankara programı Ankara Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da katıldığı toplantıyla başladı.

Burada tarım ve hayvancılık üzerine geliştirilen politikalar tartışıldı, Bakan Fakıbaba çiftçilere seslenerek çalışmaları ve projelerini anlattı.

İKİNCİ DURAK BEŞTEPE
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yılmaz Erkaya’nın eşlik ettiği Denizlili çiftçilerin ikinci durağı Beştepe oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı “Çiftçiler Buluşması; Üreten Çiftçi, Büyüyen Anadolu, Gelişen Türkiye” programı, Denizlili çiftçilerin yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından gelen çiftçileri buluşturdu.

Burada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluşma imkanı bulan Denizlili çiftçiler, yoğun bir programın ardından aynı gün Denizli’ye döndü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı