REKLAMI GEÇ

DTB’de seçimler tamamlandı

DTB’de seçimler tamamlandı

Denizli Ticaret Borsası’nın 1 Nisan’da seçilen meclis üyeleri borsanın yönetim kademelerini belirledi. İbrahim Tefenlili yeniden başkanlığa seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2018 Pazar, 11:04

1 Nisan’da gerçekleştirilen seçimlerde borsa meclisini oluşturan isimler bu kez de diğer yönetim kademelerini belirlemek üzere bir araya geldi.

Yapılan seçimlerde, Borsa Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcısı, Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, genel kurul delegeleri ve disiplin kurulu üyeleri oylamalarla belirlendi.

Denizli Ticaret Borsası’nda yapılan seçimlerde, Meclis Başkanı İbrahim Yayan, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili olurken, Meclis Başkan Yardımcısı Yüksel Tanrıkulu, Yönetim Kurulu üyeleri de Ayhan Sabanoğlu, Halil Pekdemir, Özay Tanrıverdi ve Cemal Kobaş olarak belirlendi.

Seçim sonuçlarını değerlendiren Tefenlili “Bizi bu göreve tekrar layık gören tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Denizli Ticaret Borsası olarak şehrimizin, ülkemizin kalkınması için Meclisimiz ve Yönetim Kurulumuzla birlikte var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı