REKLAMI GEÇ

GEKA’dan bir destek daha

GEKA’dan bir destek daha

GEKA, Pamukkale Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün hazırladığı ‘Büyükbaş Hayvanlarda Et ve Süt Verimini Etkileyen Faktörler’ projesine teknik destek verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Şubat 2018 Salı, 10:41

İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri tarafından hazırlanan teknik destek projelerine Güney Ege Kalkınma Ajans’ının destekleri devam ediyor. Son yıllarda bitkisel ve hayvansal üretim konularında birçok projemize destek veren Güney Ege Kalkınma Ajansı, Pamukkale İlçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Büyükbaş Hayvanlarda Et ve Süt Verimini Etkileyen Faktörler’ konulu projeye de teknik destek sağladı.

Destek protokolü, Pamukkale İlçe Müdürü Kadir Uysal ile Güney Ege Kalkınma Ajans’ı (GEKA) Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan’ın katılımlarıyla imzalandı.

Pamukkale İlçe Müdürü Kadir Uysal, “Öncelikle Pamukkale hayvancılığına yaptığı değerli katkılardan dolayı Güney Ege Kalkınma Ajansına teşekkür ederim. 19-23 Şubat tarihleri arasında Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek ‘Büyükbaş Hayvanlarda Et ve Süt Verimini Etkileyen Faktörler’ konulu proje müdürlükte görev yapan veteriner hekim ve ziraat mühendisleri ile işletmelerde çalışan teknik personelin katılımıyla gerçekleştirilecektir. Bu proje ile müdürlüğümüz ve hastalıktan ari işletmelerde mesleki hizmet kapasitelerinin artırılması ve çözüm odaklı hizmet anlayışı konusunda farkındalık oluşturulması hedeflenmektedir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı