REKLAMI GEÇ

Sürü Yönetimi Elemanı Benim kurslarına devam

Sürü Yönetimi Elemanı Benim kurslarına devam

Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün, İŞKUR İl Müdürlüğü ile işbirliği yaparak düzenlediği “Sürü Yönetimi Elemanı Benim” ve “Tarımsal Nüfus Gençleşiyor” projeleriyle ilgili eğitimler bu yıl da devam edecek. Proje kapsamında 5 İlçede “sürü yönetimi elemanı” kursu, 8 ilçede ise “tarımsal nüfus gençleşiyor” kurslarının planlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Şubat 2016 Pazar, 10:25

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve İŞKUR arasında imzalanan işsizlerin mesleki niteliklerinin geliştirilmesi, istihdamın korunması ve işsizliğin azaltılmasına katkı sağlamak amacıyla aktif işgücü piyasası programları protokolü çerçevesinde çalışmalar devam ediyor.

Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, protokol kapsamında 2016 yılında “Sürü Yönetimi Elemanı Benim” ve “Tarımsal Nüfus Gençleşiyor” kurslarının yeniden açılacağı duyuruldu.

KURSLAR DEVAM EDECEK
2015 yılında ilçe müdürlükleri aracılığıyla 4 ilçede 6 “Sürü Yönetimi Elemanı Benim”, 5 ilçede 10 “Tarımsal Nüfus Gençleşiyor” kursları düzenlendiği, bu kurslarda 360 çiftçinin sertifika aldığı, bu yıl ise 5 ilçede açılacak 7 “Sürü Yönetimi Elemanı Benim” kursunda 159, 8 ilçede açılacak 13 “Tarımsal Nüfus Gençleşiyor” kursunda 303 kişiye eğitim verileceği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı