REKLAMI GEÇ

TKDK’nın ilçe çıkarması

TKDK’nın ilçe çıkarması

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Denizli İl Koordinatörlüğü, ilçe ilçe dolaşarak AB hibe fonlarının tanıtımını yapıyor. Kurum son olarak Güney, Buldan ve Bekilli’de bilgilendirme yaptı.

/ DENİZLİHABER / 21 Ocak 2013 Pazartesi, 15:19

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Denizli İl Koordinatörlüğü, ilçe ilçe dolaşarak AB hibe fonlarının tanıtımını yapıyor. TKDK Uzmanları ilk olarak Güney ilçesine gitti. TKDK Denizli İl Koordinatörü Ümit Dağdeviren, Şubat ayı içerisinde proje kabulüne başlayacaklarını ve TKDK’ ya proje başvurusunda bulunmak isteyen müteşebbislerin bir an önce proje hazırlıklarını tamamlamaları gerektiğinin altını çizerken daha ayrıntılı bilgi için kurumun ziyaret edilerek yardım alınabileceğini belirtti.

TKDK uzmanlarının ikinci durağı ise Buldan oldu. Uzmanlar burada kurumun kuruluş amacı, hedefleri, teşkilat yapısı ve çalışanları, IPARD Programı ve bu kapsamda destek verilen yatırımlar hakkında bilgilendirme yaptı.

TKDK uzmanlarının ilçe tanıtım toplantılarındaki son durağı ise Bekilli ilçesiydi. Uzmanlar burada ise amaçlarının il olarak AB kırsal kalkınma fonundan diğer illere göre daha fazla pay almak, bunun için de olabildiğince çok proje üretmek olduğunu söyledi ve öncelikle bu projelerin AB’nin istediği kriterlere sahip projeler olması gerektiğini vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı