REKLAMI GEÇ

TKDK’ya yeni koordinatör

TKDK’ya yeni koordinatör

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Denizli İl Koordinatörü yine değişti. 5 ay önce Denizli İl koordinatörü olarak göreve başlayan Dr. Sadık Yetim, Şanlıurfa’ya atandı. Yetim’den boşalan göreve ise TKDK Ankara Merkez Teşkilatı’ndan Murat Kar getirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2015 Çarşamba, 12:36

TKDK Denizli İl Koordinatörü olarak görev başlayan Murat Kar, devir teslim törenindeki konuşmasında, toplamda 239 projenin uygulanması için sözleşme imzalandığını, yaklaşık olarak 114 milyon liralık yatırımın gerçekleştiğini, hedeflerinin bu yatırımları arttırarak Denizli’ye daha çok istihdam sağlamak, şehrin sosyal ve ekonomik yönden kalkınmasına katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Görevini devreden Dr. Sadık Yetim ise, “Kısasüren görevimiz sırasında 13. çağrı dönemini yaşadık ve bu dönem içerisinde 57 proje kabulü gerçekleştirdik. Bu kısa dönem içerisinde toplam 73 milyon liralık bir yatırımı Denizli’ye kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. İl koordinatörlüğünde görev yapan tüm mesai arkadaşlarıma üstün çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, yeni il koordinatörümüze çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı