REKLAMI GEÇ

AK Parti adayı Özkan Çivril’de

AK Parti adayı Özkan Çivril’de

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan, memleketi Çivril’de 6 ayrı mahallede hemşerileriyle kucaklaştı. Daha güçlü bir Türkiye için 1 Kasım’da gerçekleşecek seçimlere dikkat çeken Özkan, istikrar için, ekonomik kalkınmanın sürmesi için, toplumun refah seviyesinin yükselmesi için ülkenin tek başına AK Parti iktidarına ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ekim 2015 Perşembe, 16:25

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan, 1 Kasım seçimlerine az bir zaman kala memleketi Çivril’de hemşerileriyle buluşarak, AK Parti Seçim Beyannamesi’nde yer alan vaatleri anlattı. Kızılcasöğüt, Somak, Yakacık, Gürpınar, Karabedirler ve İnceköy mahallelerinde hemşerileri ile bir araya gelen Özkan, ülkede kalkınmanın sürmesi için tek başına güçlü bir iktidara ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

13 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye’nin ulaştığı konumu büyük bir devrim olarak nitelendiren Özkan, “İstikrar için, ekonomik kalkınmanın sürmesi için, toplumun refah seviyesinin yükselmesi için, 1 Kasım’da hepimize büyük görevler düşüyor. Bu tarih ülkemizin geleceğinin belirleneceği gün olacak. Türkiye’mizin aydınlık yarınları için tek başına güçlü bir iktidara ihtiyaç var. Bunun da tek çözümü AK Parti’dir” dedi.

Gençlerden emeklilere, çiftçiden işçiye AK Parti Seçim Beyannamesi’nde yer alan vaatleri sıralayan Özkan, “13 yıldır AK Parti olarak halkımıza ne söz verdiysek tuttuk, yerine getirdik. Şimdi AK beyannamemizde yer alan vaatlerimiz inşallah tek başına AK iktidarımızda hükümet programına dönüşerek, hızlıca hayata geçecek. İş kurmak isteyen gençlerimize 50 bin lira hibe destek vereceğiz. Dahası 100 bin lira faizsiz kredi imkanı sunacağız. Esnafımıza 30 bin lira faizsiz kredi imkanı getiriyoruz. Emeklimizin maaşına ek yılda 1200 lira destek sağlayacağız. Asgari ücret iktidarımızda 1300 lira olacak. Çiftçimize gübre ve yem de KDV oranını sıfıra indirerek büyük bir destek sunmuş olacağız. Tek başına güçlü bir iktidarla ülkemiz her alanda büyümeye devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı