REKLAMI GEÇ

AK Parti adaylarından ‘istikrar için oy kullanın’ çağrısı

AK Parti adaylarından ‘istikrar için oy kullanın’ çağrısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Denizli milletvekili adayları, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak genel seçimler öncesinde vatandaşlara “Güven, istikrar ve kalkınma için oylarınızı verin” çağrısını yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2015 Cuma, 16:12

Seçim çalışmalarında sona yaklaşan AK Parti milletvekili adayları, 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak genel seçimler öncesinde seçmenlere çağrıda bulundu. Tüm ilçe ve mahalleleri ziyaret eden AK Parti milletvekili adaylarının ortak çağrısı “Güven, istikrar ve kalkınma için oylarınızı verin” oldu.

“DENİZLİ’NİN DOĞUŞ GÜNÜ OLACAK”
Son dönemde seçim çalışmaları için Denizli’de kamp kuran Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “1 Kasım tarihi Denizli AK Parti için yeniden doğuş günü olacaktır. Bu millet için, Denizli için, İslam coğrafyası ve Allah rızası için her şeyi geride bırakma günüdür. Bugün AK Parti için yeniden ayağa kalkma zamanıdır. Bu ülkenin, milletimizin, Denizli’mizin bu davaya ihtiyacı var. Bu coğrafyada Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet olmasaydı bağımsız bir Müslüman devlet olmazdı. Biz bu coğrafyanın orta direğiyiz” dedi.

RAMAZANOĞLU’NDAN TEK BAŞINA İKTİDAR VURGUSU
AK Parti ikinci sıra milletvekili adayı Sema Ramazanoğlu ise, “Seçim sürecinde bütün çalışmalarımızı yaptık. Son mesajımızda bu bir memleket meselesi, dolayısı ile huzura, güvene, istikrara, geleceğe, çocuklarımıza ve onların geleceği için lütfen bize AK Partiye oy verin. İstikrara, huzura, güvene oy verin. Haydi Denizli, ülkem için tek başına iş başına” ifadesini kullandı.

TİN: GELECEĞİMİZE OY VERİN
AK Parti üçüncü sıra milletvekili adayı Şahin Tin de, iktidarları döneminde Türkiye’nin büyük değişimler yaşadığını, bunu devam ettirme kararlılığında olduklarını kaydederek, “1 Kasım seçimlerinde milletimizin birliğine, beraberliğine, bütünlüğüne geleceğine oy verin” açıklamasını yaptı.

“GÜÇLÜ TÜRKİYE İDEALİ İÇİN SANDIĞI GİDİN”
AK Parti dördüncü sıra milletvekili adayı Cahit Özkan da “Bu ülkenin geleceğinin istikrardan güvenden ve ekonomik kalkınmadan geçtiği muhakkak. Eğer biz Cumhuriyetimizi aydınlık yarınlara taşıyacaksak, mutlaka ve mutlaka refah ülkesi olmak zorundayız” diyerek, şunları söyledi:
“Dünyada en güçlü ekonomiler arasına girmek zorundayız. Bunu başaramadığımız takdirde biz; şehitlerimize, bu vatanı bizlere emanet eden ecdadımızın bizlere bıraktığı değerlerine sahip olamayız. İstikrarımız, geleceğimiz, genç kuşaklarımız ve güçlü Türkiye idealimiz için 1 Kasım’da sandık başına gidin. Tek başına iktidarın yakalanması, ekonomik kalkınmanın devamı, ülkemizde birlik ve beraberliğin sağlanması için milletimizin 1 Kasım’da sandığa gitmesini istiyorum.”

“EKSİK 1 KASIM’DA TAMAMLANACAK”
AK Parti beşinci sıra milletvekili adayı Osman Yüceliş de “1 Kasım’da bir seçim var. Bu seçim 7 Haziran seçimlerinin tekrarı niteliğindedir. Eksik kalan seçimi inşaallah 1 Kasım’da tamamlayacağız. Biz; gerek emeklilerimiz, gençlerimiz, çocuklarımız, çiftçilerimiz, köylümüz, en önemlisi Türkiye’mizin geleceği, refahı, aydınlık ve güzel günler için 1 Kasım’da vatandaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyorum” dedi.

OKKAYA: MUTLAKA OY KULLANIN
AK Parti altıncı sıra milletvekili adayı Emin Okkaya da “İnşaalah herkesi 1 Kasım’da sandık başına gitmeye davet ediyorum. Kimse ‘ben oy kullanmayayım’ demesin. Ülkesine, milletine, geleceğine sahip çıksın. Hangi parti olursa olsun düşüncesi ne olursa olsun mutlaka sandığa gidip oylarını kullansınlar” diye konuştu.

EGE’DEN İSTİKRAR VURGUSU
AK Parti yedinci milletvekili adayı Muhammet Bekir Ege de, “1 Kasım’da ülkemizde huzurun, refahın daha güzel günlerin tesisi için vatandaşlarımızın sandığa gidip oy kullaması gerekiyor. Kullanmadığımız her oy, özellikle ülkemiz ve gençlerimizin geleceği açısından aleyhine bir durum teşkil ediyor. Sandıktan çıkacak istikrar genç kardeşlerimizin ilerleyen yıllarda daha güzel istihdam alanlarında ve daha güzel ortamlarda çalışmasına vesile olacaktır. Bütün vatandaşlarımızın istikrar için, tek başına iktidar için, oylarını kullanmasını istiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı