REKLAMI GEÇ

Filiz: Halkımız Yeni Türkiye’ye “evet” dedi

Filiz: Halkımız Yeni Türkiye’ye “evet” dedi

Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, “Sandıktan çıkan sonuç demokrasinin, barışın, adaletin ve istikrarın zaferidir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2015 Pazartesi, 16:29

1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, halkın Yeni Türkiye’ye ve istikrara mutlak bir şekilde evet dediğini belirterek, sandıkların açıldığı ilk dakikalardan itibaren, kaygı ve endişenin yerini umuda ve özgüvene bıraktığını ifade etti.

Filiz, “2002’den bu yana sahip çıktığınız partinize, evlatlarınıza yine sahip çıktınız. Sizler ülkemiz üzerinde oynanan oyunları gördünüz ve bu oyunları bozdunuz. Biz buradayız dediniz, sizler o sandıklara kaosu, şiddeti, terörü istikrarsızlığı gömdünüz” dedi.

Sadece AK Parti’nin değil, AK Parti’ye gönül verenlerin değil, bütün Türkiye’nin kazandığını belirten Filiz, “Bugün geleceğimiz kazanmıştır, umudumuz kazanmıştır. Bu aziz millet her türlü tartışmaya, gerginliğe son noktayı koymuş, Türkiye’nin istikbali üzerindeki bütün soru işaretlerini oylarıyla sona erdirmiştir” diye konuştu.

Türkiye’nin bu sonuçla birlikte ayaklarına vurulmak istenen prangalardan kurtulduğunu vurgulayan Filiz, “Milletin iradesine ipotek koymak isteyenler hakettikleri cevabı milletten almıştır. Bu zafer 78 milyonundur. Kazanan gençlerdir, kadınlardır, çiftçilerdir, memurlardır, işçilerdir, emeklilerdir. Kazanan 78 milyondur. Bugünün kazananı yoksullardır, kimsesizlerdir, kısık seslerdir, mazlumlardır” diye konuştu.

AK Parti’nin bugünden sonra da toplumun her kesimini kucaklamaya devam edeceğini ifade eden Filiz, “Siyasi tercihleri ne olursa olsun, etnik kökeni ne olursa olsun bilinsin ki önümüzdeki 4 yıl omuzlarımıza aldığımız sorumluluğu bütün vatandaşlarımıza karşı yerine getireceğiz. Herkesi kucaklayacağız. Bu temiz topraklara biz sadece sevgi tohumları ekmeye geldik. Sevgi çınarları büyüteceğiz. Çınarların altında 78 milyonu kardeş kılacağız, dost kılacağız” dedi.

Her iki vatandaştan birinin oyunu alarak, 81 ilin, 7 bölgenin tamamında oylarını arttırdıklarını dile getiren Filiz, “AK Parti’ye tek başına iş başına dediniz. Milletimizin talimatı başımızın üzerindedir. Türkiye şu andan itibaren yapılan tartışmaları geride bırakarak gelecek hedeflerine odaklanmalıdır. Biz de hiç vakit kaybetmeden seherle birlikte iş başına dedik. Büyük rüyalarımız var. Yapacak çok işimiz var. Hedeflediğimiz projelerimiz var. Bunları tek tek hayata geçirmek için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı