REKLAMI GEÇ

Özkan: İstikrar sürerse Türkiye büyür

Özkan: İstikrar sürerse Türkiye büyür

AK Parti Milletvekili Adayı Cahit Özkan, ekonomik büyümenin istikrardan geçtiğini ve 1 Kasım seçimlerinde istikrarın oylanacağını söyleyerek, işadamlarından destek istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2015 Pazartesi, 14:11

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON), tarafından düzenlenen kahvaltıya katılan AK Parti Milletvekili Adayı Cahit Özkan, ekonomik istikrarın Türkiye’nin büyümesinde olmazsa olmazlar arasında olduğunu ifade etti.

denizli-ak-parti-milletvekili-cahit-ozkan-ic-1

1 Kasım seçimini referandum olarak gördüğünü kaydeden Özkan, “Referandumda iki tercihli oy kullanılır, evet ya da hayır. 13 yıllık süre zarfında AK Parti hükümetimizin ortaya koymuş olduğu ekonomik istikrar kalkınma ve refah yolunda bir Türkiye olarak yapılan mücadeleler ve çalışmalar milletimizde teveccüh görmüştür. Özellikle ekonomi dünyasının dikkatini çeken bu kalkınma süreci tamam mı devam mı sürecine girmiştir. Her bitkinin bir eko sistemi vardır. Her bitki her yerde yetişmez. Ekonomik olarak bir ülkenin hedeflerini tutturabilmesi için belirli koşullar gerekir, bunların başında da istikrar gelir. 1 Kasım onun için istikrarın oylanacağı bir seçim olacak” dedi.

denizli-ak-parti-milletvekili-cahit-ozkan-ic

“MİLLETİMİZE İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ”
1 Kasım seçimlerindeki tablonun 7 Haziran sonrası gibi olması durumunda Türkiye’yi ekonomik olarak daha büyük sıkıntıların beklediğini kaydeden Özkan, “Bu ülkede 50 ile 60 yılları arasında yakalanan istikrarın 60 ile 80 yılları arasında oluşan koalisyonlarla nasıl yok edildiğini gördük. Biz milletimize inanıyor ve güveniyoruz. 1 Kasım virajını bu millet çok rahat atlatacak. Ülke olarak istikrarlı bir şekilde geleceğe yürümek istiyorsak bu ekonomik olarak güçlü bir Türkiye ile olacak. İstikrar sürerse Türkiye büyür” diye konuştu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı