REKLAMI GEÇ

Yüceliş: Çiftçimiz daha fazla kazanacak

Yüceliş: Çiftçimiz daha fazla kazanacak

AK Parti milletvekili adayı Osman Yüceliş, hayata geçirilecek yeni sulama projeleriyle üreticinin daha fazla kazanacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ekim 2015 Çarşamba, 14:20

AK Parti milletvekili adayı Osman Yüceliş, seçim çalışmaları kapsamında Çal’ın Sazak ve Kaplanlar mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlardan destek istedi. AK Parti seçim beyannamesinde yer alan tarıma yönelik projelerle ilgili bilgi aktaran Yüceliş, Kaplanlar Göleti’nden sağlanacak suyun en kısa sürede tarlalara ulaştırılmasına çalıştıklarını belirtti.

Yatırımın tamamlanmasıyla Kaplanlar ve çevresindeki tarım alanlarında verimin artacağını kaydeden Yüceliş, “1000 köyde 1000 gölet projemiz dahilinde diğer köylerimizde başlatmış olduğumuz sulama çalışmaları bundan sonra da devam edecek. İnşallah bundan sonra da köylümüzün daha fazla ürün elde edip, daha iyi şartlarda geçinmeleri için çalışacağız” dedi.

“BİZ BU OYUNA GELMEYECEĞİZ”
Son gelişmelere değinen ve Türkiye’nin kaos ortamına sokulmak istendiğini ifade eden Yüceliş, “Bu ülkenin kaynaklarını yine bu ülkenin vatandaşlarına harcamak için yola çıktık. Bizi bu yoldan alıkoymak isteyenler var ve var olmaya da devam edecek. Zamanında Adnan Menderes’in, Turgut Özal’ın, Necmettin Erbakan’ın bu ülke için yapacaklarının önüne nasıl engeller konulduysa bugün yine aynı oyun oynanıyor. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı