REKLAMI GEÇ

Çatal: 15 günde terörü bitiririz

Çatal: 15 günde terörü bitiririz

Millet Partisi (MP) Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli 1. sıra milletvekili adayı Hüsnü Çatal, terörü sona erdirme konusunda hayli iddialı konuşarak, “Yetki verin 15 günde terör sorununu çözelim. Biz bu birikime, bu donanıma ve bu iradeye sahibiz” ifadesini kullandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ekim 2015 Cuma, 13:06

MP Genel Başkan Yardımcısı Hüsnü Çatal, Denizli’deki milletvekili adayları, parti il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi. 

denizli-mp-husnu-catal-ic
Türkiye ve Denizli gündemini değerlendiren Çatal, partisinin seçim beyannamesinde yer alan terör, ekonomi, sağlık ve eğitim ile ilgili programlar hakkında da açıklamalarda bulundu.

AK Parti’nin anayasal suç işlediğini öne süren Çatal, “Bugünkü terör AK Parti’nin eseridir. Tayyip Bey, 15 yıl önce ‘ Kürt meselesi benim meselem’ diyordu. Bugün ise ‘böyle bir mesele yoktur’ diyor. Emperyalist güçlerin oluşturduğu suni bir mesele olduğunu bilmiyorlar. Allah bu milleti böyle başbakanlardan, böyle cumhurbaşkanlarından korusun. Millet Partisi, terör sorunun 15 günde çözecek bilgi, donanım ve iradeye sahiptir. Terör ilim işidir, irade işidir, kararlılık işidir. MP olarak terör sorununu çözmeye kararlıyız, yeter ki yetki verin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı