REKLAMI GEÇ

Erken seçim 2015 sonuçları Denizlihaber’de

Erken seçim 2015 sonuçları Denizlihaber’de

Türkiye 7 Haziran’dan sonra bir kez daha sandığa gitti. Erken genel seçim için nefesler tutuldu, sandıktan nasıl bir sonuç çıkacağı merakla bekleniyor. Denizlihaber.com da, seçim sonuçlarını dakika dakika takip edebilmeniz için tüm hazırlıklarını tamamladı. 1 Kasım erken genel seçiminin sonuçlarını, il geneli ve ilçelerden vereceğimiz haberlerle Denizlihaber.com farkıyla dakika dakika takip edebilirsiniz.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2015 Pazar, 18:20

Türkiye, 7 Haziran’da sandık başına gitti. Sandık sonuçları koalisyonla yönetimi işaret etti. Ancak, yasal süreçler içinde hükümet kurulamadı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, anayasal yetkisini kullanarak meclisi feshetti. Yeni bir seçim tarihi olarak 1 Kasım belirlendi.ANONS

Sandıktan hangi sonuçlar çıkacak, kimler üzülüp, kimler sevinecek? İşte tüm bu soruların yanıtlarını kentin lider yayın organlarından biri Denizlihaber.com’dan saniye saniye seçim ekranı sayesinde bulabilirsiniz. Denizlihaber.com Türkiye’deki tüm yayın organlarıyla aynı anda seçim sonuçlarını okurlarıyla paylaşacak.

Seçim yasaklarının kalkmasının ardından ‘1 KASIM 2015 ERKEN GENEL SEÇİMİ’ ekranından Denizli il geneli ve ilçe sonuçlarını detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Gün boyu seçimin nabzı, gelişmeleri tam kadro sizlerle haber sayfalarından paylaşacak olan Denizlihaber.com, gece boyunca da alanlarda olacak. Seçim heyecanları partilerde yaşananlar, tepkiler, ilk yorumları da yine Denizlihaber.com’dan öğrenebileceksiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı