REKLAMI GEÇ

Birtürk: Bu seçimde orantısız güçle yarışıyoruz

Birtürk: Bu seçimde orantısız güçle yarışıyoruz

MHP Denizli milletvekili adayı Cafer Birtürk, AK Parti’nin hükümet olmanın nimetleriyle seçim yarışını sürdürdüğünü söyleyerek, “Bu seçimde sadece siyasi rakiplerimizle değil, aynı zamanda iktidarın orantısız güç kullanımıyla da yarışıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ekim 2015 Perşembe, 15:44

MHP milletvekili adayı Cafer Birtürk, 1 Kasım’da yapılacak erken genel seçimin adil koşullarda geçmediğini, Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki hükümetin AK Parti lehine çalıştığını, ilçelerde de yerel yönetimlerin seferber edildiğini iddia etti.

Devletin her imkanının AK Parti’ye yarayacak şekilde kullanıldığını öne süren Birtürk, “Ortada bir yarış ve orantısız güç kullanan hükümet var. Tavas’tan bir örnek… Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin ilçeye geleceği her türlü araçla duyuruluyor. Buna ilçe belediyesi dahil. Yetmiyor cami minaresinden anons yaptırılıyor” dedi.

BAŞKANLARLA BULUŞMA
Öte yandan MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ve ikinci sıra milletvekili adayı Cafer Birtürk, esnaf odalarının başkanlarıyla bir araya geldi. Esnaf Sarayı’ndaki buluşmada Ayhan ve Birtürk, MHP’nin esnafa yönelik program ve projelerini anlattı.

denizli-cafer-birturk-orantisiz-gucle-yarisiyoruz-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı