REKLAMI GEÇ

Birtürk Acıpayam’da esnafla buluştu

Birtürk Acıpayam’da esnafla buluştu

MHP Denizli Milletvekili adayı Cafer Birtürk, Acıpayam’da vatandaşlarla buluştu, sıcak ve samimi bir ortamda sohbet etti, sorunları dinledi. Acıpayam’da ilgiyle karşılanan Birtürk, esnafların içine düştükleri darboğazdan çıkmalarını sağlayacak parti programlarını anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2015 Salı, 16:43

MHP Denizli Milletvekili adayı Cafer Birtürk, Acıpayam’ı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi, esnafın sorunlarını dinledi. Acıpayam gezisine milletvekili adayları Yurdahan Özhan ve Efe Şahin de katıldı.

Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Cafer Birtürk, yüzlerce Acıpayamlının elini sıktı, sohbet etti. Yaşanan sorunları dinleyen Birtürk, esnafları da ziyaret etti.

denizli-cafer-birturk-acipayam-ziyaret-mhp-ic-2

ESNAF VE SANATKAR YOK OLMA TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA
Esnaf ve sanatkarın yok olma tehlikesiyle karşıya olduğunu belirten Birtürk, MHP iktidarında küçük esnafın korunmasına yönelik ciddi önlemler alınacağını dile getirdi.

Birtürk, “Esnaf ve sanatkârımızı yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bırakan büyük market zincirlerinin şehir merkezinde şube açmaları için asgari işyeri büyüklüğü standardı getirilecek. Bu standarda uymayan mevcut şubelerin de bir program dahilinde yerleşim yeri dışına taşınması sağlanacak ve küçük esnaf aleyhine gelişen haksız rekabetin önüne geçilecek. Bu çerçevede AVM yasası olarak anılan yasa tümüyle yenilenecek” dedi.

denizli-cafer-birturk-acipayam-ziyaret-mhp-ic

ÜRETİM DESTEKLENECEK
Ülkenin hızla tüketim toplumuna dönüştürüldüğünü belirten Birtürk, esnaf ve sanatkar ile çiftçilerin destekleneceğini, Türkiye’nin yeniden üreten bir ülke konumuna getirileceğini kaydetti.

Çiftçinin halinin perişan olduğunu, üretirken yaptığı maliyetleri bile kazanamaz hale getirildiklerini anlatan Birtürk, “Bu düzen değişecek. Türkiye, yine üretecek, ürettiğini pazarlayabilecek. Çiftçilerimiz, yıl boyunca ürettiklerini hak ettikleri, emeklerinin karşılığını alarak satabilecekler” dedi.

denizli-cafer-birturk-acipayam-ziyaret-mhp-ic-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı