REKLAMI GEÇ

Birtürk’den çalışanlara sevindiren vaadler

Birtürk’den çalışanlara sevindiren vaadler

MHP Denizli milletvekili adayı Cafer Birtürk, Organize Sanayi Bölgesi’nde bir araya geldiği işçilere seslenirken, iktidara geldiklerinde “asgari ücret bin 400 lira olacak. Her ay 100 lira yol parası, 250 lira kira yardımı yapılacak” vaadlerinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ekim 2015 Cuma, 15:09

 

MHP Denizli milletvekili adayı Cafer Birtürk, seçim çalışmalarına Denizli Organize Sanayi Bölgesi, Buldan’ın Yenicekent ve Çal’da devam etti. Ziyaretlerinin ilk durağı Organize Sanayi Bölgesi’nde işçilerle bir araya gelen Birtürk, MHP iktidarında çalışan kesime yönelik hayata geçirilecek uygulamaları anlattı. Birtürk, “İktidarımızda asgari ücret bin 400 lira olacak. Büyükşehirlerde işçilere aylık 100 lira yol parası, kirada oturanlara aylık 250 lira kira yardımında bulunulacak” dedi.

denizli-mhp-milletvekili-adayi-cafer-birturk-calisanlara-seslendi-ic-1

YENİCEKENT’TE ESNAF ZİYARETLERİ
Buldan’ın Yenicekent Mahallesi’nde eski belediye başkanı merhum Nail Sancak için düzenlenen lokma hayrına katılan MHP’li Birtürk, daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Kendisine iletilen sorunları dinleyen Birtürk, “seçilsem de seçilmesem de sorunlarınızın takipçisi olacağım” mesajını verdi.

denizli-mhp-milletvekili-adayi-cafer-birturk-calisanlara-seslendi-ic

“MHP’NİN PROJELERİNİ SUNUYORLAR”
Çal Belediyesi’nin düzenlediği hayır yemeğine katıldı, vatandaşlarla bir araya geldi. MHP’nin tarım politikalarından söz eden milletvekili adayı Birtürk, “Bizim iktidarımızda, yem ve gübreden KDV alınmayacak. Bunu meclisin gündemine taşıdık ama iktidar partisi KDV’nin kaldırılmasını kabul etmedi. Şimdi de utanmadan seçim vaadi olarak bunları kullanıyorlar. Proje üretmekten aciz bir iktidar, bizlerin projelerini kendilerininmiş gibi ortaya sürmekte” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı