REKLAMI GEÇ

Gelir dağılımındaki adaletsizlik ortadan kalkacak

Gelir dağılımındaki adaletsizlik ortadan kalkacak

Vatan Partisi Milletvekili adayları Mustafa Güleç ve Füsun Özçelik, Bağbaşı, Sarayevler ve Kınıklı Pazarında esnaf ve vatandaşlar ile buluştu. Pazarcılara ve esnaflar ile sohbet eden, sorunlarını dinleyen adaylar, Vatan Partisi iktidarında halkın sağlayacağı kazanımları anlattılar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ekim 2015 Perşembe, 14:34

Halkın sorunlar sarmalı arasında olduğunu ve nefes alamaz hale getirildiğini belirten Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Mustafa Güleç, kendisine aktarılan sorunlardan bazılarını paylaştı.

Güleç, “Bir pazarcı arkadaşımızın oğlu üniversite mezunu olmasına rağmen iş bulamamış, diğerinin oğlu da KPSS’den 84 puan almasına rağmen öğretmen ataması yapılmamış. Bu sorunlar çığ gibi. Yalnızca birkaç kişiyi değil, toplumun genelinin sorunu bunlar. Halkımız, “biz bir lokma ekmek için çırpınırken, milletvekilleri çalıştıkları 32 saat için 108 bin lira alıyor. Adalet bunun neresinde?’ diye soruyorlar. İşte Vatan Partisi iktidarında bu sorunların hiçbiri yaşanmayacak” dedi.

İktidar olduklarında ilk işlerinin adaletsiz gelir dağılımını ortadan kaldırmak olacağını belirten Milletvekili Adayı Füsun Özçelik de, milletvekili maaşlarının en yüksek memur maaşını geçemeyeceğini söyledi.
Özçelik, “Üreten bir ülke zenginleşir. Bu zengin ülkede sermaye belli bir kesimin tekelinde olmayıp, bütün halka emeğinin karşılığını alacak şekilde bölüştürülürse, adaletsiz gelir dağılımı da ortadan kalkmış olur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı