REKLAMI GEÇ

Güleç: Demokratik Türkiye ufukta göründü

Güleç: Demokratik Türkiye ufukta göründü

Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu üyesi ve Denizli Milletvekili adayı Mustafa Güleç, bağımsız ve demokratik Türkiye’nin ufukta göründüğünü, 1 Kasım seçimine bu ortamda gidildiğini belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ekim 2015 Salı, 15:11

Vatan Partisi Denizli milletvekili adayı Mustafa Güleç, son dönem siyasi gelişmeleri ve partisinin seçim bildirisinde yer alan ekonomi projelerini değerlendirdi. 24 Temmuz’da Türkiye’nin, hatta bölgenin yeni bir döneme girdiğini ifade eden Güleç, “7 Haziran 2015 seçiminde sistemin güçleri, Amerika güdümündeki bölücü terör örgütünü meclisin göbeğine yerleştirdiler. Meclis, tek bir yasa çıkaramadı, tek bir karar alamadı. Yeniden seçime gidiyoruz. Ancak 24 Temmuz 2015 günü, Türkiye’nin önünde yeni bir ufuk açıldı. Türk Silahlı Kuvvetleri, ABD’nin üzerimize sürdüğü bölücü terör örgütüne karşı kapsamlı bir harekâta başladı. AKP iktidarının PKK ile ortaklaşa yürüttüğü açılım iflas etmiştir” dedi.

“TÜRK MİLLETİ VATAN BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN BİRLEŞİYOR”
Türk ordusu ve polisisinin bölücü teröre ağır darbeler indirdiğini, bu mücadelenin saray savaşı değil, vatan savunması olduğunu kaydeden Güleç, “Yurdun dört bir yanında Türk milleti vatan bütünlüğü için birleşiyor ve ayağa kalkıyor. Yüzbinler ‘mecliste PKK istemiyoruz’ diye haykırıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bölücü teröre karşı harekâtı, Batı Asya’daki dengeleri de değiştirdi. Bütün bölge ülkeleri ve Rusya, ABD’nin piyonlarına vuruyor. ABD, bu savaşı kaybetti. ABD’nin kara gücü olan bölücü terör örgütüne karşı vatan savunmamız zafere ilerliyor. Bu sürecin doruğunda, Türkiye yeniden Atatürk Devrimi rotasına girecektir. Bağımsız ve Demokratik Türkiye ufukta görünmüştür. 1 Kasım seçimine bu ortamda gidiyoruz” diye konuştu.

“KAHRAMAN ORDUYU YÖNETECEK KAHRAMAN HÜKÜMET”
Halka dayanan güçlü devleti kurmak için milletten yetki istediklerini belirten Güleç, “Türkiye, yeniden 7 Haziran çıkmazına dönemez. Vatan Partisi’nin bulunmadığı bir meclis, yalnız ve yalnız çözümsüzlük üretir. Bu tarihsel süreçten zaferle çıkmak için, kahraman ordumuzu yönetecek Kahraman bir hükümet kurmak, önümüzdeki esas görevdir. Vatan Partisi, kararlılığı, birikimi, tecrübeli kadroları ve gençliğiyle göreve hazırdır. Milletimizden ülkemizi bütünleştirmek ve üretim ekonomisini kurmak için yetki istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“KANDİL’E BAYRAK ÇEKTİRİLECEK”
Devlet ve millet olarak topyekûn mücadeleyle bölücü terörü bitireceklerini vurgulayan Güleç, “ABD tarafından silahlandırılan ve silah bırakmayacağını ilan eden bölücü terör örgütünü, Devletin yaptırım gücünü kullanarak etkisiz hale getireceğiz. Bunun için Kürt yurttaşlarımızla el ele vereceğiz. Komşu ülkelerle işbirliği yapacağız. Kandil’e beyaz bayrak çektireceğiz. Cumhuriyetimizin milleti birleştiren kardeşlik, eşitlik ve çağdaşlık kültürünü yerleştireceğiz. Devlet yatırımı yaparak bölgeler arasında ekonomik dengeyi sağlayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı