REKLAMI GEÇ

Güleç: Terör örgütlerinin cirit attığı ülke olduk

Güleç: Terör örgütlerinin cirit attığı ülke olduk

Vatan Partisi 1. sıra milletvekili adayı Mustafa Güleç, Türkiye’nin terör örgütlerinin cirit attığı bir Ortadoğu ülkesi haline geldiğini, meclisteki diğer partilerin de buna seyirci kaldığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2015 Salı, 10:56

Vatan Partisi 1. sıra milletvekili adayı Mustafa Güleç, seçim çalışmaları kapsamında Sarayköy’ü ziyaret etti. Vatan Partisi Sarayköy İlçe Başkanı Hüseyin Kara ile birlikte ilçe pazarını gezen Güleç, vatandaşlarla ve pazar esnafıyla sohbet etti.

denizli-vatan-partisi-saraykoy-mustafa-gulec-ic-2

Esnaf ve vatandaşlardan destek isteyen Güleç, teröre son vermek, ülkeye birlik ve beraberlik getirmek, kardeş kavgasını bitirmek için milli hükümetin kurulması gerektiğini, bunun da Vatan Partisi iktidarıyla gerçekleşeceğini belirtti,

denizli-vatan-partisi-saraykoy-mustafa-gulec-ic-1

Türkiye’nin terör örgütlerinin cirit attığı bir Ortadoğu ülkesi haline geldiğini, Amerikan emperyalizminin çıkarları doğrultusunda ülkenin terör bataklığına sürüklendiğini kaydeden Güleç, meclisteki partilerin bu duruma seyirci kaldıklarını, hatta seyirci kalmanın ötesine geçip ortak olduklarını söyledi.

denizli-vatan-partisi-saraykoy-mustafa-gulec-ic-3

Güleç, Vatan Partisi’nin kuracağı milli hükümetin dış politikada Atatürk’ ün “Yurtta Sulh Cihan’da Sulh” ilkesi ile hareket edeceğini, bölge ülkeleri ile birlik içinde terörün kökünü kazıyacağını ve ülkeye birlik beraberliği yeniden getireceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı