REKLAMI GEÇ

Mustafa Güleç saldırıyı lanetledi

Mustafa Güleç saldırıyı lanetledi

Vatan Partisi Milletvekili Adayı Mustafa Güleç, Ankara’da yaşanan terör saldırısını lanetlediklerini söyledi. Güleç, “Hiç bir kuvvet Türkiye’yi etnik ve mezhepsel olarak bölemeyecek, buna güçleri yetmeyecek” dedi

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ekim 2015 Cumartesi, 16:18

Ankara’da meydana gelen, çok sayıda vatandaşın ölümüne ve yaralanmasına yol açan terör saldırısıyla ilgili açıklama yapan Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Mustafa Güleç, saldırıyı lanetledi.

Ankara Tren Garı yakınlarında miting için toplanan yurttaşlara yönelik yapılan terör saldırısı sonucu, resmi açıklamalara göre 30 yurttaşın hayatını kaybettiğini, 126 yurttaşın ise yaralandığını belirten Güleç, “Saldırı sonucu hayatını kaybeden ve yaralanan tüm yurttaşlarımızın ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Yapılan terör saldırısını lanetliyoruz.
Bu saldırı aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve Emniyet güçlerimizin 24 Temmuz’da terörü alt etmek için başlattığı vatan savunmasına karşı yeni bir saldırı cephesidir. Ancak, bu saldırılar terörle mücadeledeki kararlılığa sekte vuramayacaktır. Türkiye, bu badirelerden halka dayanan güçlü devletle çıkabilir. Hiç bir kuvvet Türkiye’yi etnik ve mezhepsel olarak bölemeyecek, buna güçleri yetmeyecektir. Türk Milleti bu badirelerin üstesinden gelecek güce sahiptir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı