REKLAMI GEÇ

Vatan adayları Buldan’da

Vatan adayları Buldan’da

Seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda sürdüren Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayları Mustafa Güleç, Mehmet İyice ve Cüneyt Doğan Buldan’da ilçe pazarını ve esnafı ziyaret etti, merkez çay bahçesinde vatandaşlara seslendi. Güleç, siyasilerin çaresiz kaldığı olayda Vatan Partisi’nin devreye girdiğini ve Ermeni soykırımı yalanını çürüttüğünü söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2015 Cumartesi, 15:42

Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayları seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Buldan’da vatandaşların samimiyetle karşıladığı Vatan adayları, sorunları dinledi, partilerinin çözüm önerilerini sundu.

denizli-ermeni-soykirim-yalanini-cökerttik-vatan-partisi-buldan-ic

Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Mustafa Güleç, sözde Ermeni soykırımı yalanıyla Türk Milleti’ni mahkum etmek istediklerini belirterek, “Hükümetin ve meclisteki partilerin tek bir çözüm üretemediği, hatta bu yalana ortak olduğu bir süreçte partimizin, Talat Paşa Komitemizin çabaları ve Genel Başkanımızın Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde görülen davada yaptığı savunması sonucunda bu yalan tarihe karışmıştır. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Doğu Perinçek’i haklı bulmuştur. Vatan Partisi bu meselede olduğu gibi ülkemizin önündeki sorunları çözebilecek tek partidir. Üreten Türkiye için, bağımsız Türkiye için Vatan Partisi’nden başka çaremiz yoktur” dedi.

denizli-ermeni-soykirim-yalanini-cökerttik-vatan-partisi-buldan-ic-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı