REKLAMI GEÇ

VATAN ADAYLARI ÇARŞI PAZARDA

VATAN ADAYLARI ÇARŞI PAZARDA

Vatan Partisi milletvekili adayları Mustafa Güleç ve Cüneyt Doğan, partililer ile birlikte Kınıklı Yunus Emre ve Yenişehir pazarlarını gezdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2015 Perşembe, 17:26

Vatan Partisi milletvekili adayları, pazar ziyaretlerinde halkın arasına karışıp, son dönemdeki gelişmeleri aktardı. Pazar esnafını da dinleyen milletvekili adayları Mustafa Güleç ve Cüneyt Doğan, meclisteki partilerin sorunlara çözüm getiremediğini söyledi

Vatan Partisi politikalarının temelinde insanın bulunduğunu anlatan Güleç, Vatan Partisi’nin meclise girmesinin üreticinin, işçinin, alınteri dökenin meclise girmesi anlamını taşıyacağını kaydetti. Diğer partilerin ekonomi vaatlerini de değerlendiren Güleç, “AKP iktidarında giderek büyüyen borç batağı ülkemizi sıcak para dilenir hale getirdi. Dışa bağımlı, üretimden kopuk ekonomik çıkmaza ise somut çözümü olan hiçbir parti yok. Faize, ranta, saraylara, dolar ve borsa vurgununa giden kaynakları üretime çevirmeden söylenen vaatler kandırmacadan başka birşey değildir” dedi.

Vatan Partisi’nin ülke kaynaklarını üretim için seferber edeceğini belirten Güleç, “Tarıma ve sanayiye destek sağlayacağız. Sanayi ve tarım üreticimizi gümrüklerle koruyacağız. Ülkemizde üretebildiğimiz malları dışarıdan almayacağız, yerli üretimi geliştireceğiz. Üreten, bağımsız Türkiye’de pazarlara bereket, çarşılara zenginlk gelecek” diye konuştu.

denizli-vatan-partisi-adaylari-carsi-pazarda-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı