REKLAMI GEÇ

Vatan adayları Kiremitçi Pazarı’nda

Vatan adayları Kiremitçi Pazarı’nda

Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları halkla buluşmalarını sürdürüyor. Kiremitçi Mahallesi’ni ziyaret eden, pazarda esnaflar ve vatandaşlarla buluşan Vatan adayları, parti programların anlattı, destek istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ekim 2015 Çarşamba, 16:53

Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayları Mehmet İyice, Cüneyt Doğan ve Füsun Özçelik Kiremitçi Pazarı’nda halkla buluştu. Esnafların ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Vatan adayları, sorun dinledi, çözüm önerilerini sundu, Vatan iktidarında halkın neler kazanacağın anlattı.

Sohbet ettikleri vatandaşlardan sıklıkla Doğu Perinçek’in kazandığı davaya ilişkin tebrik ve teşekkür alan Vatan adayları, “Daha meclise girmeden bunları başarabilen Doğu Perinçek ve Vatan Partililer meclise girdikleri takdirde vatandaşları için nasıl çalışırlar siz hesaplayın” dedi, halkan 1 Kasım seçimlerinde destek istedi.

Kadınlarla sohbet eden Milletvekili adayı Füsun Özçelik, “Kadınların çalışma hayatında olması çok güzel. Kadının elinin değdiği herşey güzelleşir. Bir tek Vatan Partisi’nin kadının üretmesi ve özgürleşmesi konusunda politikaları var. Kadınları evden çıkaracak ve çalışma hayatına katmak için destek kredileri verilecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı