REKLAMI GEÇ

VATAN ADAYLARI SERİNHİSAR’DA

VATAN ADAYLARI SERİNHİSAR’DA

Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Vatan adayları Füsun Özçelik ve Cüneyt Doğan, Serinhisar’ı ziyaret etti, vatandaşlar ve pazarcı esnafı ile bir araya geldi. Vatan Adayı Cüneyt Doğan, iktidarın ülkeyi yönetemez hale geldiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2015 Pazartesi, 14:23

Vatan Partisi milletvekili adayları 1 Kasım seçimleri öncesinde çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayları Füsun Özçelik ve Cüneyt Doğan, Serinhisar’da pazaryerini gezdi, kahve toplantılarında vatandaşlar ile bir araya geldi.

denizli-vatan-partisi-adaylari-serinhisar-da-halkla-bulustu-ic-1

VATAN KOLAY KAZANILMADI
Pazarcılar ve vatandaşlarla sohbet eden Özçelik, bu vatanın kolay kazanılmadığını belirterek, günümüzde zor şartlar altında kurtuluş mücadelesi veren atalarımızın kemiklerinin sızladığını söyledi.
Özçelik, “Mustafa Kemal’in önderliğinde top yekün mücadele verip vatanımızı kurtaran atalarımızın kemikleri sızlıyor. Bir yanda ayakkabı kutularına paralar dolduran AKP, diğer yanda AKP’nin açılım cukkasını yutan muhalefet partileri var. Elbirliği ile PKK’yı meclise soktular. Bizim bunları anlatmak gibi bir görevimiz var. Lütfen PKK’yı meclise taşıyan partilerden hesap sorun” dedi.

AKP ÜLKEYİ YÖNETEMİYOR
Pazar ziyaretinin ardından vatandaşlarla kahve toplantısında bir araya gelen Vatan Partisi Milletvekili Adayları Güsun Özçelik ve Cüneyt Doğan, ülkenin içinde bulunduğu durumu anlattı, kurtuluş reçetesini sundu.

denizli-vatan-partisi-adaylari-serinhisar-da-halkla-bulustu-ic

Doğan:”AKP artık Türkiye’yi yönetemez bir konumdadır. Türk ordusuna kumpas kurulduğunu ve kendisinin de buna alet olduğunu itiraf etmek durumunda kalmıştır. Açılım sürecinde PKK’nın yolların altına mayın döşediğini de itiraf etmek zorunda kalmıştır. AKP ve diğer partiler ABD inisiyatifinden çıkmadığı sürece Türkiye’yi yönetemeyeceklerdir. Türkiye’ de ABD inisiyatifi dışındaki tek parti Vatan Partisi’dir. Vatan Partisi iktidarında halkımızın dış kuvvetler tarafından sömürülmesine engel olup, ABD hegemonyasına son vereceğiz. Halkımızı refaha kavuşturacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı