REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi adayları iddialı

Vatan Partisi adayları iddialı

Vatan Partisi milletvekili adayları Mehmet İyice, Cüneyt Doğan ve Mahmut Pak Kaklık Pazarı’nı ziyaret etti, esnaf ile bir araya geldi. Vekil adayları, Vatan Partisi’nin iktidarında köylünün milletin efendisi olacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2015 Salı, 18:23

Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları 1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalarını yoğunlaştırdı. Milletvekili Adayları Mehmet İyice, Cüneyt Doğan ve Mahmut Pak, Kaklık Pazaryeri’nde esnaflar ve vatandaşları ziyaret etti, sorunlarını dinledi.

Halkın destek vermesi durumunda Türkiye’nin 2 Kasım’ da bambaşka bir sabaha uyanacağını belirten Vatan Partisi adayları, artık halkın paralarının milletvekillerinin ve bürokratların ceplerini doldurmak için kullanılmayacağını, vergilerle fabrikalar kurulacağını ve vatandaşa istihdam sağlanacağını ifade etti.

Kaklık ziyaretinin ardından Çardak, Gemiş, Söğüt ve İnceler tekkesini ziyaret eden Vatan Partisi adayları, buralarda da köylülerle sohbet etti. Türkiye’ nin Cumhuriyet’ in ilk yıllarındaki gibi bir tarım ülkesi olması gerektiğini vurgulayan adaylar, Vatan Partisi iktidarında köylünün tıpkı o yıllardaki gibi yeniden “Milletin Efendisi” olacağını söyledi.

Köylülerden destek sözü alan Vatan Partisi adayları Kaklık-Çardak-Söğüt ve İnceler Tekkesi çalışmalarını tamamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı