REKLAMI GEÇ

Fırsatlar dünyası Emsa Mobilya

Fırsatlar dünyası Emsa Mobilya

Emsa Mobilya, farklı tasarımlar, daha çok seçenek arayanlar için Denizli’de iki mağazasıyla hizmet veriyor. Evlenecek ve evini yenileyecekler, daha sonra pişman olmamak için karar vermeden önce mutlaka Emsa Mobilya’ya uğramalı…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2015 Pazartesi, 10:39

ic-2Saltanat Mobilya Ege Bölge Müdürlüğü olarak 2004 yılından bu yana Merkezefendi Mahallesi 29 Ekim Bulvarı adresinde hizmet veren Emsa Mobilya, mağazalaşma yönünde kendini büyütmeye devam ediyor.

ic-3
İkinci mağazasını Fesleğen Mahallesi Emek Caddesi’nde Kımız Mandıra Karşısı’nda açan Emsa Mobilya, hizmette kalite ve şıklıktan taviz vermeyen anlayışı ile seçkin ürünleri müşterileri ile buluşturuyor. Emsa Mobilya’yı tercih edilir kılan bir diğer özelliği ise farklı ödeme seçenekleri ile müşterilerine sunduğu kolaylıklar.

ic-4
Emsa Mobilya, yatak odası, oturma grupları, yemek masası ve sandalyeleri, orta sehpa, zigon sehpa, genç odaları, yatak ve baza çeşitleri ile geniş bir ürün yelpazesine sahip. Fonksiyonel ve ergonomik modelleri ile evinizin her alanını konforlu bir yaşam alanı haline getirmeniz için hem klasik hem spor mobilya tasarımları Emsa Mobilya’da sizleri bekliyor. Emsa Mağazaları, sektördeki yenilikleri takip ederek, talep edilen renk ve desenlerle ürün yelpazesini sürekli genişletiyor, müşterilerine daha çok seçenek sunuyor.

ic-1Yatak odası takımlarını yatak ve baza ile tamamlamanız, salon ve oturma odalarınızı farklı yaşam alanları haline getirmeniz, çocuklarınızın uzun yıllar kullanacağı odalarını yenilemeniz, konforlu ve şık yemek masalarınızda misafirlerinize sunumlar hazırlamanız için Emsa Mobilya hep yanınızda.

EMSA MOBİLYA İLE İLETİŞİM İÇİN
MERKEZ: Merkezefendi Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No:51/A Merkezefendi/Denizli

ŞUBE: Fesleğen Mahallesi Emek Caddesi No:7 (Kımız Mandıra Karşısı) Pamukkale/Denizli

WEB SİTESİ : www.emsamobilyam.com

Mail :info@emsamobilyam.com

Tel :0258 3772399 -0258 2640025

Fax :0258 2622099

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı