REKLAMI GEÇ

Gökalp yarım asırdır yuva kuruyor

Gökalp yarım asırdır yuva kuruyor

Gökalp Mobilya yarım asırlık tecrübesiyle ev eşyası ve mobilya sektörünün en çok tercih edilen adresi. Evleneceklere ve evini yenileyeceklere Aldora markasının mobilya ürünlerini sunan Gökalp Mobilya, beyaz eşya, zücaciye ürünleri ve hediyelik eşyada da birçok seçenek ve taksitli ödeme kolaylığı sağlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mart 2015 Perşembe, 12:50

Gökalp Mobilya, Denizli’de yarım asırdır hizmet veriyor. Bayramyeri Demirciler Caddesi 467 Sokak No:3’deki mağaza, evleneceklerin ve evini yenileyeceklerin, mobilya, beyaz eşya, züccaciye ve hediyelik eşyada ilk uğradığı adres.

gokalp-i-2cALDORA’YI DENİZLİ İLE BULUŞTURDU
Mobilya alacaklar için Aldora markasının birçok ürünü Gökalp Mobilya’da sayısız seçenek mevcut. Üretimi Kayseri’de yapılan Aldora, oturma grupları, yemek, yatak odası takımları hem kalitesi, hem de uygun fiyatı ile kısa sürede Denizlililerin tercih ettiği bir marka haline geldi.

gokalp-i-3c
BEĞENİN, HESAPLAYIN, ALIN

Üstelik Aldora Mobilya’nın web sitesinden evinizin ve ya odanızın metrekaresini girerek, beğendiğiniz mobilyanın ne kadar yer kaplayacağını, nasıl dizayn edebileceğinizi öğrenebiliyorsunuz.
Aldora Mobilya ürünlerini katalogdan beğenerek seçebiliyor, istediğiniz rengi belirterek sipariş verebiliyorsunuz. Çok beklemeniz de gerekmiyor. Siparişinizden 15 gün içinde mobilyalarınız evinize ulaştırılıyor.

gokalp-i-4cHEM KALİTELİ, HEM UCUZ, HEM KULLANIŞLI
Gökalp Mobilya’nın Denizlililerle buluşturduğu Aldora, hedef kitlenin satın alma alışkanlıklarını analiz ederek ürünlerini daha kaliteli, fonksiyonel, estetik ve ulaşılabilir fiyatlarla sunuyor. Aldora Mobilya, fikirle başlayıp üretim kalitesi ile devam eden, tüketicilerinin yaşam stilleri üzerinde bir farkındalık oluşturan konsept tasarımlarıyla artık bir ihtiyacı karşılamanın çok ötesinde. Aldora Mobilya, üretim kalitesi ile konsept ev dekorasyonu anlayışını birleştirerek “Bütünleşik Tasarım” felsefesini uyguluyor.

gokalp-i-5cBEYAZ EŞYA VE ZÜCCACİYENİN DE TEK ADRESİ
Gökalp’te mobilyanın yanı sıra beyaz eşya, züccaciye ve hediyelik eşyada da sayısız seçenek var. Üstelik ödeme koşulları oldukça cazip ve taksit kolaylığı sunuluyor.

Daha ayrıntılı bilgi için www.aldora.com.tr ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı