REKLAMI GEÇ

İşte Denizli Anjea modacılarından gelinlik ve abiye tüyoları!

İşte Denizli Anjea modacılarından gelinlik ve abiye tüyoları!

Hayallerinizi Süsleyen Gelinliğiniz Nasıl Olmalı? Özel Bir Gecede Hangi Renk ve Tasarımda Kıyafet Seçmelisiniz? Acaba Bu Yılın Modası Ne? Tüm bu soruların yanıtlarını Denizlihabe.com okurları için Denizli’nin en çok tercih edilen moda evlerinden biri olan Anjea’nın uzman tasarımcılarına yönelttik. İşte 2015’in trendleri…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2015 Salı, 13:15

Bu yıl gelinlik modası ne? Düğün gibi özel davetlerde giyilecek abiyeler nasıl olacak? Hangi renkler hakim, geçtiğimiz yıllara göre en dikkat çeken yenilikler hangileri? İşte tüm bu soruların yanıtlarını Anjea Moda Tasarım Firması’nın başarılı tasarımcılarından aldık. Özellikle gelinlik, abiye, özel tasarım personel kıyafetleri deyince akla gelen, Vildan Çaputçu’nun sahibi olduğu Anjea moda firmasının başarılı tasarımcısı Gülgün Herek 2015 gelinlik ve abiye modasını Denizlihaber ile paylaştı.

ic-1İŞTE 2015 YILININ GELİNLİK MODASI
Bu yıl da dantel ve inci ağırlıklı gelinlikler yoğun ilgi görüyor. Eskiden gelinliklerde renk tercihi opak beyazdı. Şimdi ise renk algıları biraz değişti ve opak beyaz yerini, kırık beyaz ve ekru tonlarına bıraktı. Gelinlerimiz artık kendilerini rahat hissedecekleri modelleri tercih etmeye başladılar. Geçtiğimiz yıllarda yoğun bir şekilde straplez gelinlik modelleri 2015 sezonunda yerini dantel uzun kollu ve sırt dekolteli gelinliklere bıraktı.

İKİ FARKLI DUVAK VE CANLI ÇİÇEK MODASI
Gelinliğin ihtişamını artıran en önemli aksesuar ise duvaklar. Gelin adaylarının çoğu,bir uzun bir de kısa olmak üzere iki faklı duvak hazırlatıyor. Düğün girişinde uzun duvak kullanan gelinler, eğlence başladıktan sonra kısa duvak ile değişim yaparak rahat eğlenme yolunu seçiyor. Gelin çiçeği olarak ise canlı çiçekten el buketleri hazırlanarak, gelinlik ve duvağa uygun konseptler oluşturuluyor. Tasarımcı Gülgün Herek, gelin adaylarına hem kendi tasarımlarını sunuyor, hem de talep edilen doğrultuda çalışma yaparak gelinlerin rüyalarını süsleyen modellere imzasını atıyor.

ic-2PEKİ DÜĞÜNE DAVETLİLER NELER TERCİH EDİYOR?
Düğün sahipleri ve davetliler, yakınlık derecesine göre renk ve model tercih ediyor. Bu yıl abiye modellerinde şifon kumaştan yapılan tasarımlar çok ön planda. Modellerde şifona yakışan uçuş uçuş elbiseler ve canlı renkler kullanılıyor. Şifon haricinde ise, saten ve güpür detaylı straplez, tek askılı, sırt dekolteli, canlı renklerde abiyeler de tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Hem yaş hem de fiziğe uygun olarak yapılan çalışmalarda; kuş tüyü kumaşlar, taş ve pul işlemeler, payetler çok ilgi görüyor.

KAYINVALİDE ADAYLARINA RENK GELDİ
Kayınvalide adaylarının daha çok siyah, kahverengi ve gri renklerini tercih etme alışkanlığının buic-3 yıl değiştiğini görüyoruz. Haki, mor, bordo, yeşilin tonları gibi daha canlı renkler abiyelerde öne çıkıyor. Düğünler de artık uzun gece kıyafet tercihi çoğaldı. Ve gelin arkadaşları, akrabaları gelen misafirlerin çoğu uzun giymeyi tercih ediyorlar. Gece kıyafetlerinde bu yıl moda kumaş üzerine aplikeler, el işlemeleri ve çarpıcı dekolteler ön planda. Gelin ve damadın genç yaşlardaki kardeş ve yakınları ise daha maskülen tarzda, yüksek bel mini etek veya pantolon üzerine şifon bluz ve gömleklerle dikkat çekmek istiyor.

ic-4MİNİKLERİN ŞIKLIĞI
Anjea moda firmasında, büyükler kadar çocukların şıklığına da çok önem veriliyor. Düğünler, mezuniyetler, yılsonu etkinlikleri, doğum günleri gibi özel günlerde çocuklar için hazırlanan tasarımlar minikleri mutlu ediyor. Çocuklar için özel tasarımlar yapan, ayrıca istenilen modelleri de usta elinden çıkaran tasarımcı Filiz Öznalbant, 2015 model ve tasarımları hakkında bilgi verdi.
Anjea moda firmasında çocukların istek ve şıklığına da çok önem veriliyor. Moda siteleri düzenli olarak takip edilerek hem özel tasarım hem de müşteri istekli çalışılıyor. Canlı renk ve farklı modellerle oluşturulan geniş bir yelpazede çalışmalar yürütülüyor. Okul etkinlikleri için konsept çalışmaların yanında düğün ve doğum günleri için, çocukların kullanımında rahatlık ve şıklık ön plana çıkarılıyor.
2015 çocuk abiye giyiminde, rengârenk şifon ve saten kumaşlar, payet, çiçek, dantel ve inci gibi aksesuarlar kullanarak minikler özel günlere hazırlanıyor. Kıyafete göre şapka, papyon, saç aksesuarları ile de tasarımlar tamamlanıyor. Son 2 yıldır özellikle anne-kız konseptli modeller çok talep görüyor. Hem günlük giyim hem de özel günlerde aynı tasarımları giymek isteyen anne ve kızları, artık şıklıkta birbirleriyle yarışmıyorlar.

ic-5İŞBİRLİĞİ İLE GELEN BAŞARI
Anjea Moda Tasarım firmasının sahibi Vildan Çaputçu,1995’ten 2010 yılına kadar uzanan iş hayatındaki tecrübelerini kendi firmasına taşıdı. Kendi firmasında da kurumsallığa önem veren Çaputçu’nun imzasını attığı tasarımlar ve güçlü referansları, firmanın adının kısa sürede duyulmasını sağladı. Vildan Çaputçu, birlikte çalıştığı tasarımcı Gülgün Herek ve Filiz Öznalbant’ın da firmasının başarı öyküsünde çok payı olduğunu belirtiyor.

2010 dan bu yana gelinlik, abiye ve günlük giyim alanında hizmet veren firmada her şey işbirliği içinde yürütülüyor. Birlikte yapılan çalışmalarla; özel tasarım gelinlik, abiye, kına geceleri için kaftan, bluz, gömlek, etek ve pantolon gibi çok sayıda ürüne imza atılıyor. Bunların yanında okulların yılsonu programları için kıyafetler, çocuklar için abiyeler ve özel tasarımlarla minikler özel günlere hazırlanıyor. Özel tasarım personel kıyafetleri ve işletmeler için özel üniforma tasarımlarının yapıldığı firmada iş bölümü ve el birliğinin başarılı meyveleri veriliyor.

Telefon: 0258 2134310 e-posta: info@anjeads.com

Anjea Designer’s Store Vildancaputcu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı