REKLAMI GEÇ

KORDON MOBİLYA’DAN YENİ EVLENECEK ÇİFTLERE İNDİRİM

KORDON MOBİLYA’DAN YENİ EVLENECEK ÇİFTLERE İNDİRİM

Kordon Mobilya düğün sezonunu açtı. Yeni evlenecek çiftlere özel indirimler uygulayan Kordon Mobilya’da 2015 yılının yeni sezon ürünleri showroomdaki yerini aldı. Ayrıca sezon sonu ürünleri ise maliyetine satılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2015 Cuma, 10:16

Bahar artık kendini iyiden iyiye hissettiriyor. Havaların ısınması demek düğün sezonunun açılması anlamına da geliyor. Yeni evlenecek çiftlerde düğün alışverişi telaşı da başladı. Kordon Mobilya Mart ayı ile birlikte düğün sezonunu açtı.

ic-1
YUVA KURANLARA ÖZEL İNDİRİM

Kordon Mobilya, yeni evlenecek çiftler için indirim kampanyası uyguluyor. Oturma gruplarından yemek odalarına, yatak odasından, tv ünitelerine kadar bir evin ihtiyacı olan tüm mobilya ürünleri 2015 modasının izlerini taşıyor. Yeni sezon ürünlerini tercih edecek olan çiftler, indirim kampanyasından faydalanacak.
AYRICA Kordon Mobilya’da geçen sezona ait ürünler de var. Bu ürünler, maliyet fiyatına satılıyor.

ic-3SADECE MOBİLYA DEĞİL
Kordon mobilya’daki ürünler, estetik ve şık görünümünün yanı sıra kullanışlı olmaları ile de dikkat çekiyor. Çalışan hanımların temizlik yaparken kolaylık sağlayabileceği düşünülerek silinebilir su geçirmez mikrofiber teknoloji ile üretilen kumaş kaplamalı mobilya ürünleri birçok renk ve model seçeneği ile Kordon Mobilya’da sizi bekliyor.

ic-2AKILLI MOBİLYALAR
Çok yönlü kullanılabilir mobilyalar da Kordon Mobilya’nın yeni sezonda müşterilerine sunduğu özel ürünler arasında. Akıllı Mobilya olarak adlandırılan ürün grubunda oturma takımları ister yatak olarak ister koltuk olarak da kullanılabiliyor. Ayrıca kullanacağınız odanın fiziki yapısına göre uzayıp kısalan, köşeler için kıvrılma özelliği bulunan mobilyalar da Kordon Mobilya’yı tercih etmeniz için bir başka neden.

ic-4Yemek takımları da oldukça kullanışlı. Kalabalık misafir gruplarını ağırlayacağınız zaman uzayan ve genişleyen yemek masaları, fonksiyonel tasarımı sayesinde yer kaplamasın diye makul boyutlara da düşürülebiliyor.

ic-5Düğün alışverişi yapacak çiftler, sayısız renk ve model seçenekleri, yılın moda tasarımları ve ödeme kolaylıklarından yararlanmak için mutlaka Kordon Mobilya’ya uğramalı… Kordon Mobilya Acıpayam Asfaltı Üzeri Süleyman Demirel Bulvarı No:59’da… Ayrıntılı bilgi için 0 258 268 57 66 numaralı telefonu arayabilirsiniz… Ayrıca www.kordonmobilya.com internet adresinden de ürün çeşitlerini inceleyebilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı